Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Van egy problémám. Win 7 alatt nem akar működni a Canon Pixma MP 19 típusú nyomtató. Egyszerűen nem lehet rá megfelelő drivert találni. Vista alatt nem volt gond.
Virtuális XP-vel működhetne esetleg a gépezet?
Köszi a választ előre is!!!
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
őstag
Sziasztok!
Érdekes hibát produkál nekem a WU, ugyanazt a biztonsági frissítést teszi fel újra és újra, valamint újból és újból felajánlja telepítésre az IE9 x64, pedig már a gépen van... Nem is sikerül neki feltenni.
Próbáltam már Fix It-tel, és WU reseter-rel (vmi *.*bat kiterjesztésű fájl volt), de semmi... Jelenleg mindkét frissítést elrejtettem... Idegállapotban vagyok, szívesen venném valakinek a segítségét.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Alvó funkció után visszatérve hajlamos kifagyásszerű állapotba kerülni a konfig... Mivel lenne érdemes ránézni, hogy mi okozhatja a bajt? Esetleg ProcessExplorer? Egyébként a System eszi ilyenkor a gépet...
Tudom, hogy elég általánosan írtam a gondról, de hátha vkinek volt már ilyen 64bit alatt is...
-
őstag
Sziasztok!
Van egy ritkán jelentkező, de annál bosszantóbb gondom... Alvó funkcióra téve a lapost, majd visszakapcsolva egy idő után fagyogatnak a progik, és a leállítás egy véget nem érő folyamat megkoronázva egy kékhalállal... Kizárólag alvó állapot után jön a probléma, hibernáláskor nem...
Az ötleteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest