- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
neverDell #7417 üzenetére
Késő bánat, de talán jobban jártál volna egy wubi-val, ami beépül a windows-ba
Gondolkodtam rajta, hogy virtualizáció alá telepítsem-e, de legjobb szerintem ha muliboottal, külön partíción van mindkettő. De még mindig azon problémázok, hogy vajon miért nem működik az nálam, ami másoknál meg igen? Szóval nem akarom elhinni, hogy ilyen problémám csak nekem van egyedül.
-
aag
őstag
válasz
neverDell #7400 üzenetére
Végső esetben felraksz egy cygwin-t, bele egy X-et, kedvenc ftp kliensed és már nem is kell átmenni linuxba.
Ezt én nemértem. Megnéztem mi az. Nekem nem ez kell. Olyan kellene mint a Totalcommander, vagy a Filezilla, de működjön rendesen. A Filezilla például linux alatt sem látja, de az MC, vagy a Krusader igen. Az MC viszont windows alatt már megint nem. Krusader meg nincs windows alatt. Dehát rajta kívül még ezer ilyen kétablakos commander-szerűség van. Most kezdjem egyesével feltelepíteni őket? (Egyre jobban kezdek haragudni a vadiúj Win7 64-esemre. Ezzel jött a notesz, de lehet, hogy legyalulom mérgemben az egészet!)
Itt van ez az oldal, eszerint egyetlen egérkattintás lenne az egész. Csak éppen nem működik.
-
aag
őstag
válasz
neverDell #7388 üzenetére
FTP-klienset keresek, nem böngészőt. Fel-le kell töltögetnem. A a rejtett fájlok, a system fájlok stb. természetesen engedélyeztem, de sem a TC, sem a Filezilla nem látja. Olyantól várnék segítséget, akinek ez szintén probléma volt és megoldotta. Előre is köszi a megfejtést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Viccrovat
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Asus Rog Strix G16
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged