Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
leyo76
senior tag
Szakértők segítségét kérném:
Adott egy gép, 8db usb csatlakozóval, ebből 2db előlapi, többi hátul - Win7 oprendszer.
Ehhez hozzá jön egy tp-link wifi usb a másik oldalon tp link router (tp link szerint is összeillenek, bár ez nem nagy lényeg).
Bedugtam, win7 alapból nem ismerte, de letöltötte a hozzávaló drivert, települt, elindult minden ok. Majd 5 perc után előbb megszakad a net, majd eltűnik az eszköz. Kivettem vissza dugtam megint 5 perc és kész.
Na de a csavar, bedugtam az előlapi usb-be, elindul csatlakozik és megy és megy, stabil. Visszarakom hátra, ugyanúgy 5perc után feladja.
Leszedtem a tp-linktől a drivert, ugyan ez a szitu. Nem vágom mi a franc van vele.
Eszközkezelőben hibakód 10, eseménynaplóban eseményazonosító 5003.
Erre tud valaki valami okosat?
(azért kellene mindenképp hátul hogy a gyerek ne játsszon vele)
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Svájci jellegű bicska eladó
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest