Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Chris_T
tag
Üdv.
USB meghajtó/mem. kártya segítségével történő bejelentkezésről lenne szó
Régebben mintha láttam volna ilyen lehetőséget a beállítások között, hogy jelszó helyett flash drive segítségével is be lehet jelentkezni, viszont most csak "jelszó-visszaállító lemez" megadását találtam meg
Lehetséges ez alap windows beállítással, vagy mindeképp külön program kell hozzá? (eddig csak fizetőset találtam, meg nem is tudom mennyire megbízhatóak)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest