Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
Mr Manson
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen nem támogatja. Viszont nem tudhatom hogy milyen chip-ek vannak rajta a matrica pedig nem sokat számít.
De nem is ez a probléma hanem hogy a bios felismeri mind a 4gb-tot az ocz-ből de a windows csak 3at használ belőle annak ellenére hogy mind a 4et látja. Tehát a foglalatok jók. Én valamiféle win beállításra gondolok.
-
Mr Manson
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Memory Remap F. ENABLED (csak így ismeri fel a 4gb ramot már az elején a betöltő képernyőn illetve a windows-ban is)
DRAM Timing ENABLED
STATIC READ CONTROL AUTO
Alaplap: Asus P5B Deluxe 1238 legújabb bios!
Régebben 1237-es BIOS-ban ami nem hivatalos volt ott valóban a Memory Remap lehetőséget ki kellett kapcsolni.
Könyen lehet hogy a bios-al van gond....
-
Mr Manson
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van hogy a lapomba 2x2 GB DDR2 OCZ 1066 Mhz ramok voltak tesztelésen hogy működik-e a 4 GB.
A BIOS a legfrissebb a memókat gond nélkül felismerte. A betöltő képernyőn is 4 GB-tot lát. Viszont a windows azt mondja hogy ebből ő csak 3at tud kezelni ?!

Tud valaki megoldást? Olyan létezi-e esetleg hogy a memóriavezérlő már csak 3gb-tot tud kezelni? Mivel korábban 4x1 giga volt a gépemben ami tökéletesen ment évekig de aztán beadta az 1ik a kulcsot és gariba visszacseréltem. Viszont a lap már nem tud 4x1 gigát kezelni ezért próbálkoztam 2x2-vel.
Válaszokat előre is köszönöm
!!! -
Mr Manson
tag
HELLo!
Köszönöm a válaszokat! Reagáltam volna tegnap de elment a net

A lényeg a Bios-ban megnéztem a beállitásokat és valóban IDE módban telepitettem a win 7-et. Az ujratelepités nem gond mostmár pedig AHCI-ra lesz kapcsolva.
(#13407) ollie -> a live messenger folyamatosan tölt és alig lehet beszélgetni , a zenéket a winyóról lassan tölti be!A google chrome fel sem fogja hogy netezni szeretnék! A filmeket is a kmplayer alig birja megnyitni.
(#13408) sfdrakex -> Win 7 Ultimate 64 bit
(#13406) Fire/SOUL/CD
(#13410) pincehely igen az utólagos módositás valóban kék képernyővel járt
Viszont akkor is meg kellett próbálni!
A vinyók pedig: WD 500gb Black ( rajta van a rendszer 60gb partición)
Maxtor 250 gb -
Mr Manson
tag
Sziasztok!
64-es Win 7-et használok és olyan problémám van hogy minden nagyon lassu!Maga a rendszer is! Ha zenét hallgatok akkor is ha live messengert használok akkor is! Böngészésre a leggyorsabb google chrome-ot használok mégis alig jönnek be az oldalak!!
Virusirtónak Avirát használok!Frissitések rendben telepitve!Tud esetleg valaki valami megoldást?
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vicces képek
- Okos Otthon / Smart Home
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini PC
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!!!