Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
papa1
tag
Erre valaki?
-
papa1
tag
Semmi nem történt.A feladatkezelőben visszajött a sidebar,de az asztalon nem jelent meg semmi.

-
papa1
tag
Hello mindenkinek.
A problémám a következő lenne.A minap a gép elé került a majd 2 éves kisfiam és nyomott egy olyan gombkombinációt,amitől eltűnt az oldalsávról 2 minialkalmazás(naptár+sticky notes).A probléma az,hogy nem tudom visszahozni.Akárhogy klikkelek a minialkalmazásoknál a naptárra,nem történik semmi.Alatta meg néha villog a kurzor,mintha ott lenne noti.De nincs ott semmi,legalábbis nem látni.
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
papa1
tag
Hali.
A problémám továbbra is adott.Asrock 4core dual lap,celeron D proci,1 Gb ddr1 memória,Ati 9600 pro AGP-s VGA,WD-Hdd.LG-Ide dvd író.
Nem az alaplapi hangkártyát használom,mert win7 telepítés után az Istennek sem lett rajta hang.Beletettem egy geniust,de a biosban az előzőt nem tiltottam le.
Szóval a gond:Hirtelen fagyás.Az eseménynaplóban
ritikus hibaként
ernel power 41 hiba szerepel.A gugliban nem találtam érdemi megoldást.A biosban csak a boot sorrendet állítottam át+hogy az elsődleges graf az AGP legyen.Ja és hogy azt 8x-an kezelje.Memória tesztelve.(jó)
Minden segítséget köszönök.
-
papa1
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
HAli.
Hát stabilnak-stabil,bár az enyémet stabilabbnak érzem,mert ez a fiam gépe.Igaz nem volt hang wintelepítés után,ezt egy hangkártyával pótoltam,a videókártya driver sem volt jó a legfrissebb,csak egy régebbi verzió.Ezektől eltekintve működik.Ezt csak tegnap óta kezdte el. -
papa1
tag
Hali.
A gondom a következő lenne.
Adott egy asrock 4core dual lap,1Gb ddr1 memória,Celeron D prockó,Ati 9600 pro VGA.
Tegnap óta elkezdett változó időközönként,változó terhelésre fagyogatni.Nincs kék képernyő,csak fagyi.Az eseménynaplóban Kernel power 41 63 hiba van kritikusnak írva.
Kerestem a guglin,de érdemi választ nem találtam.
A segítségeteket előre is köszönöm.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elektromos autók - motorok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Diablo IV
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ritikus hibaként