Hirdetés
Aktív témák
-
pigatt
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem, mert ha nem ikonról indítom, hanem közvetlenül az exe-t akkor tökéletesen működik a kompatibilitási mód.
-
pigatt
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Valamiért nem akarja. Na mind1.
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Gondom van az MSN kompatibilitásával. Win 7 van fent és WLM, olvastam sok helyen, hogy vista kompatibilitási mód megoldja az ikonok elhelyezkedését. Ez nálam abban az esetben igaz csak, ha közvetlenül az msnmgr.exe-t indítom el. De ha kiteszek neki egy ikont az asztalra azt elindítva nem veszi figyelembe a kompatibilitást.
Mi lehet a gond?
Köszi!
-
pigatt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A laptop-om beolvasta mindet. Csak azt nem értem, hogy a régieket miért olvassa be akármilyen karcos.
-
pigatt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Semmi abból is a beváltakat használom Nero és Daemon.
bucilali: Megpróbálom majd.
-
pigatt
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
avast 4.8 + comodo firewall, ezt a kombót használom évek óta, és nem volt soha ilyen gond.
-
pigatt
őstag
Találkozott már valaki olyan gonddal, hogy nem olvassa vissza azt a lemezt amit éppen megírtam win 7 alatt? Mert most ez a helyzet kiírtam egy lemezt és nem olvassa vissza, viszont a noti meg igen.
-
pigatt
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
Egy pár napja vettem észre, először azt hittem, hogy xonar driver miatt csinálja, de nem mert a hsmgr letiltása után is előfordult. Tegnap végigfuttatam a spybot-ot talált is egy valamit, aztán a c-én csökkentett módban még egy avast-ot is, de ez már semmit nem talált. Ma már 3-szor bootolt a win még nem fordult elő.
Javítást még nem próbáltam, de ha nem szünt meg akkor az lesz.
Ja és ha normálisan végig megy a boot folyamat akkor utána semmi gond nincs.
Pr0GrEsSiVe: Csak nagyon útálom csinálni.
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Srácok az mitől lehet, hogy néha leáll a boot folyamat, egyszerűen nem olvassa tovább a vinyót, ez általában a "welcome" résznél szokott bekövetkezni aztán behoz, egy sima fekete hátteret minden tálca meg ikon nélkül egér kurzor van és mozog is. Elég sűrűn előfordul naponta 2x 3x. Mi lehet a gond?
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Azt figyeltem most meg, hogy megjelent egy plusz optikai meghajtó BD-Drive néven, ez eddig se xp se vista alatt nem volt. Mi ez és mire jó?
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Most raktam fel a win 7-et és sajnos a Vista alá átírt és így tökéletes működő monitor driverem igaz felment, de nagyon rosszul kezeli a frissítési frekvenciákat nem akar 85hz fölé menni. Egy HP P1130-ról van szó. Külső programmokkal nem tudom túlvezérelni a drivert, mert egyszerűen nem kezeli le a windows. Hogy lehet win 7 kompatibilissé tenni a drivert?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest