Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
butch3r
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát már nézegettem eleget advanced fület próbáltam állítani amit úgy gondoltam segíthet de nem túl sok sikerrel. egyszerűen vmiért ennél a két mappánál olyan mintha nem én lennék a tulaj/admin, de közben engem ír annak.
amúgy nem hiszem h vírus, nod32 fent van, napra kész. + 1-2 hónapja bekaptam vmit és lefuttattam egy antimalware-t is amit talált töröltem is, míg pl törölni mappával már régóta küzdök...
-
butch3r
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ja valamiért mást kerestem. én vagyok jelenlegi tulajdonosa a mappának.
-
butch3r
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
melyik fül a jogosultásg átvétele?
permissions, auditing, owner, effective permissions? minden értem de egyiknéál se látom mivel tehetném ezt meg

woland_y2k: benne vagyok. nem most adtam hozzá már benne voltam. többi mappáimmal azt csinálok amit akarok ez a kettő szivat.(bele értve más megosztott mappákat is törlök stb nem gond)
-
butch3r
senior tag
válasz
Воланд
üzenetére
az egyikben filmek voltak, már az a neve h törölni mert átnevezni hagyta másik meg lost s6 mappa

mind2ő meg volt osztva hálózaton, úgy hogy "mindenkinek" (shared, everyone) de már at írja h nincs megosztva, de nem is engedi teljes hozzáférést. mellékelt képen látszik a probléma egyszerűbb mint leírnom.
még találtam egy olayn érdekes részletet, ( törölni mappánál ez nem áll fenn!!) hogy a lost s6 mappánál amit törölni szeretnék szintén van 1 számora ismeretlen felhasználó akit nem tudok törölni mert hogy örököl jogokat (bár nem értem ha ő örökli mér tne törölhetném nem tőle öröklik...)
-
butch3r
senior tag
sziasztok,
nekem egy olyan problémám volna hogy nem enegd a win 7 64bitem bizonyos mappákat törölni. ezek nem rendszer mappák, stb még csak nem is a rendszer vinyón vannak. 2 ilyen mappám van, egyiket engedi törölni, de nyomok egy frissítést már is újra létrehozza és ott van, míg másikat törölni sem engedi azzal a címszóval h adminisztrátori jogok kellenek hozzá. admin vagyok a saját gépemen...
ötlet mit tehetnék h töröljem?
köszönöm :r
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Macska topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest