Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
Üdv!
Magára hagytam a gépet és egy idő után azt láttam, hogy 20-30%-os processzor terhelés mellett a rundll32.exe valamit dolgozik...Ha megmozdítottam az egeret, akkor azonnal vége szakadt és a process is felszívódott.
A gép tiszta mint a patyolat. Kártevő nem lehet.
A töredezettségmentesítő ki van kapcsolva.Van valakinek valami ötlete, hogy mit csinálhat ilyenkor a gép(elvileg idle-ben) ?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ok. Kösz az útbaigazítást.

-
Üdv!
Van az alábbi elérési út:
c:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Ezen belül két mappa:
Windows Live
Windows Live ContactaAnnak ellenére, hogy néha napján van használva a Live Messenger ez a két mappa 54MB/380MB helyet foglal el, és kicsit zavar.
Tudja valaki mi a fenét tárol itt a program?
Szükség van ezekre a fájlok? Ha nem, akkor rá lehet venni a messenger-t, hogy takarítsa el a piszkát, vagy simán delete a mappára?Előre is kösz.
-
polonic / kraftxld: Tudom, hogy nincs köze a Bitlockerhe, csak azt nem tudom, hogy mégis, hogyan bukkant ez elő. Nem használtam titkosítást. Igazából azt sem tudtam, hogy van ilyen beépített funkció, hogy EFS.
Intézőben nem láttam zöld fájlokat.
Hogy lehet kikapcsolni? -
Üdv!
Win 7 Professional SP1 32bit-et használok. Ma a semmiből dobott egy ablakot, egy bizonyos Encrypted File System(EFS) certicitacion key-ről, hogy ezt mentsem ki ha akarom...hogy legyen biztonsági mentés...bla..bla
Tudtommal a Bitlocker csak az Ultimate-ben van benne.
Tudja valaki, hogy ez mégis mi? Honnan tudom, hogy elkezdett-e már titkosítgatni fájlokat vagy csak ajánlgatja magát? Mert én ilyet biztosan nem kapcsoltam be de ha nem férek hozzá valamihez tuti kihullik a hajam...
Aktív témák
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest