- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
SityiSXT
őstag
Segítséget szeretnék kérni, mert behalt a System Restore a gépemen (Win7 Home Premium 64 bit, minden driver a lehető legfrissebb). Ha megpróbálok létrehozni egy visszaállítási pontot, hibaüzenettel elszáll: a Volume Shadow Copy időtúllépéssel és 81000101 hibakóddal elszáll. Amit eddig tettem:
- kikapcsoltam a System Restore-t, majd újra bekapcsoltam -> nem működik
- ellenőriztem a szolgáltatásokat: a VSS automatikusra van rakva és fut, a Windows Backup manuálisra, de ha kézzel indítom, akkor is ugyanez a hiba
- konzolon kiadtam a "vssadmin list writers" parancsot, erre percek óta csak annyi az üzenet, hogy "Waiting for responses. These may be delayed if a shadow copy is being prepared"
- futtattam egy memóriaellenőrzést is, nem talált problémát
Milyen mágiával tudnám újra működőképessé tenni a rendszert a "komplett újratelepítés" varázslat nélkül (azt meghagynám utoljára)?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest