- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
Én konkrétan a get data backkal arra gondoltam, hogyha minden igaz akkor a titkosítást egy fileban tárolja a win az appdata/microsoft/akármi mapában. Mivel particionáltam, meg formáztam nem tudom hogy adatvisszanyerő programmal ezt elő tudom e halászni, ezt szerettem volna megkérdezni még.
nagyon köszi a segítséget
szia
t -
Tmano
csendes tag
Ahh köszönöm, sejtettem hogy ez lesz a vége. A kollégámnak a gépét segítettem újratelepíteni, de senki nem mondta hogy titkosítva van valami. Ami furcsa, hogy amikor mentettem az adatokat akkor még nem voltak/nem vettem észre a zöld mappát. Simán a cről átmásoltam az adatokat a dre..lehet ez? Most ilyen formában teljesen használhatatlanok ezek a fileok..cumi:S Megpróbálom megkeresni az efs certificatet hol tárolja a win7. Szerinted van értelme get data backkal azt megpróbálni megkeresni? a vinyó particionálva és formatálva is volt.
nagyon köszi
szia
t -
Tmano
csendes tag
Sziasztok!
Win7es kérdésem lenne, eléggé elakadtam már kérlek ha tudtok segítsetek. Konkrétan egy gépben van két vinyó c és d. A c-n volt kettő user a user mappákat szépen hiba nélkül átmásoltam a dre. Ezután jött a c törlés és win 7 újrarakás. Az egyik usert simán visszapakoltam, a másiknak a mappái viszont zöld szinűek lettek (titkosítva vannak). Azt szeretném megkérdezni, hogy le tudom e szedni ezt az encríptiont valahogy? Administratorral vagyok belépve de azt írja ki hogy acces denied :S Ami furcsa hogy a zöld színű mappán belül van 50 másik mappa és volt olyan amit vissza tudtam állítani feketére csak a benne található fileok nem változtak..Van erre valami esély vagy felejtős?
köszi
sziasztok
e -
Tmano
csendes tag
Sziasztok!
Egy Windows 7 es kérdésem lenne, átnyálaztam a neten de megoldást sehol nem írnak, talán tudtok segíteni.
A probléma az ,hogy az otthoni asztali gépen egyszercsak elszállt a hálózati kapcsolat, azaz a jobb alsó sarokban lévő hálózati ikon kis piros xel át van húzva. A hálókártya alaplapi, szerintem működik. A Win7ben klikkeltem a hibaelhárítóra és azt írja ki, hogy a "Diagnosztika házirend szolgáltatás nem megy". Nos ha ezt a servicesből próbálom elindítani akkor meg kiírja, hogy error code 5, azaz nincs megfelelő jogosultságom. A neten azt írják hogy domain admin kell hozzá hogy elindítsam, de még csak nem is volt domainban a gép!? Ezenkívül nincs más megoldás? nem lehet a ennek a servicenek a fileját kicserélni simán vagy resetelni? Egy sima win7 ráhúzása megoldja a problémát (nem clean install)?
köszi
sziasztok
t
Aktív témák
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest