Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
Nem akarok kötekedni, de ezek semmiben nem befolyásolják a munkát. Az UAC amúgy tényleg egy marhaság. A kis előnézeti kép előtt nem is tudtunk eligazodni több nyitott ablak esetén.

Ezek kb. semmi értékű marketing szempontból előnyös "ficsőrök".
Persze használható a Win7, de a Vista is, meg az XP is. Mindegyikben vannak hibák, idegesítő dolgok dögivel. Kinek ez nem tetszik, kinek az. Viszont nem értem a Win7 körüli "hájpot". Ez egy kissé kipucolt-csiszolgatott Vista. Ennyi. Akinek tetszik, használja (én most kényszerűségből használom, mert az ügyfeleimmel már nem vetetek XP-t /nem azért mert nem lenne elég, csak ki tudja mikor fejezik be a támogatást/, ezért nekem is meg kell tanulnom kívülről-belülről), de az nem igaz, hogy most, a 64 bit-en és a DX11-en kívül (ami a munkára használt gépeknél tulajdonképpen nem is számít) bármi mást nyújtani tudna ami igazán szükséges. -
pete_21
addikt
Vagy egy vistán úgy használni az UAC-t hogy ne sötétítse el a képernyőt ha éppen kérdez valamit.
Win7-en milyen beállítás mellett nem sötétíti el a képet az UAC? A közép-érzékeny módon, amin alapból van?
Mert az egyébként inkább kerülendő, mivel nem nehéz kijátszani. Onnantól meg már mintha nem is lenne bekapcsolva az UAC... Szóval inkább érdemesebb visszatenni a Vistában megszokott, legmagasabb szintre.
Egyébként meg lehet úgy használni Vistán is. Az érzékenységi szint megmarad, de az asztal nem sötétül el: asszem gpedit.msc-ben kell keresni olyat, hogy biztonsági asztalra váltás uac kérdezésekor. Nem tudom, hogy ez mennyire csökkenti a biztonságot, azt majd mások megmondják. De egyébként szerintem abszolút nem idegesítő, ha elsötétíti. Általában én kezdeményezek admin-szintű műveletet, tehát már várom a kérdést, szóval nyugodtan ugorjon csak fel az a kérdőablak.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- BMW topik
- Gyúrósok ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest