- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
válasz
Boci_83
üzenetére
Hát ezt viszont nem tudom... De ha van is nem hiszem hogy sokkal több ramot enne egy ultimate...
Nekem mondjuk 32 bites van fent, de ilyen nekem nem volt még, hogy a vinyó 100%-on ment volna ha játékból lépek ki, vagy dvd írást befejezni. Szerintem ott nem a ram lesz a hibás... Néz szét biosban, vagy a win beállításainál...
-
Morden24
nagyúr
válasz
Boci_83
üzenetére
Memória kihasználásban van különbség mondjuk Home, Professional, és Ultimate rendszerek között..?
Minimális lehet, de gyakorlatilag esélytelen, hogy 4Gb esetén ez befolyásolja a gép teljesítményét.
A kiadások között döntsön az, hogy milyen feature-ökre van szükséged, illetve mire van pénzed.Egyébként a kihasználtság hm... hát alapban azért a 2Gb bőven elég, bár nyilván függ a szoftverektől is, amit használsz.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest