Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Mert mint kiderült, ugyanaz a verzió.
Egyébként próbáltam ennek ellenére, mint kiderült, mégsem ugyanakkor a mérete a frissítésnek.
De a telepítő nem is ment, a Temp-ből kivadászva a kicsomagolt fájlokat, megtaláltam benne a drivert is.
Aztán a következő gond volt, hogy hol lehet a nyomtató driverét frissíteni.
Mert ahol meg lehetett nézni korábban a driver ver.-t, meg frissíteni (amikor még nem ment a nyomtató), ott már csak annyit ír, hogy "menjek az eszközök és nyomtatók mappába".
Ott csak a több driver hozzáadása (hálózati használathoz) résznél tudtam drivert felrakni, de nem írta, hogy ugyanaz lenne, és ezért nem rakta fel. De olyat sem írt, hogy sikeresen felrakta volna.
Lehet le kéne törölni a teljes drivert, és nyomtató hozzáadásával felrakni a frissítésben lévő drivert.
Csak nehogy elrontson valamit, és ne működjön még így sem...Teljes, szoftvert is (bár azt nem vettem észre, hogy mit, amit nem tud a csak driver) tartalmazó, amit nem tudtam telepíteni : HP LaserJet 1000 Printing Software Solution 5.05.0926.00 (11 febr. 2002) - lj1488hu.exe
A csak driver, ami működik: HP LaserJet 1000 Host Based Driver XP 5.51.0926 (21 jan. 2005) - lj1000hostbased-hu.exe
És a frissítés (?), amit próbálok felrakni: hp LaserJet 1000 Software Update XP 5.51.1519.00a (14 aug. 2002) - lj629hu.exeDátum alapján ponthogy jóval régebbi a frissítés a drivernél, csak nemtudom, hogy ténylegesen milyen driver verziók is vannak benne. Mert asszem csak az UI driver frissült.
Holnapra megnézem a pontos verziókat - az alapján, ahogy XP-re felraktam.Mit jelent az, hogy egy driver "Host Based" ?
Aktív témák
- EAFC 26
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Óra topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest