Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• atesss

addikt

válasz Gorneck #13199 üzenetére

Mert mint kiderült, ugyanaz a verzió.
    Egyébként próbáltam ennek ellenére, mint kiderült, mégsem ugyanakkor a mérete a frissítésnek.
    De a telepítő nem is ment, a Temp-ből kivadászva a kicsomagolt fájlokat, megtaláltam benne a drivert is.
    Aztán a következő gond volt, hogy hol lehet a nyomtató driverét frissíteni.
    Mert ahol meg lehetett nézni korábban a driver ver.-t, meg frissíteni (amikor még nem ment a nyomtató), ott már csak annyit ír, hogy "menjek az eszközök és nyomtatók mappába".
    Ott csak a több driver hozzáadása (hálózati használathoz) résznél tudtam drivert felrakni, de nem írta, hogy ugyanaz lenne, és ezért nem rakta fel. De olyat sem írt, hogy sikeresen felrakta volna. :F
    Lehet le kéne törölni a teljes drivert, és nyomtató hozzáadásával felrakni a frissítésben lévő drivert.
    Csak nehogy elrontson valamit, és ne működjön még így sem...

Teljes, szoftvert is (bár azt nem vettem észre, hogy mit, amit nem tud a csak driver) tartalmazó, amit nem tudtam telepíteni : HP LaserJet 1000 Printing Software Solution 5.05.0926.00 (11 febr. 2002) - lj1488hu.exe
    A csak driver, ami működik: HP LaserJet 1000 Host Based Driver XP 5.51.0926 (21 jan. 2005) - lj1000hostbased-hu.exe
    És a frissítés (?), amit próbálok felrakni: hp LaserJet 1000 Software Update XP 5.51.1519.00a (14 aug. 2002) - lj629hu.exe

Dátum alapján ponthogy jóval régebbi a frissítés a drivernél, csak nemtudom, hogy ténylegesen milyen driver verziók is vannak benne. Mert asszem csak az UI driver frissült.
    Holnapra megnézem a pontos verziókat - az alapján, ahogy XP-re felraktam.

Mit jelent az, hogy egy driver "Host Based" ?

Aktív témák