Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Ahol az alapértelmezettet választod ki, ott tudsz váltogatni a két hangkeltő közül.
De hogy egyszerre szóljon mindkettő, az már problémásabb.
Bizonyos lejátszó programokon belül (pl. WMP is) is meg lehet változtatni a hangkeltő eszközt, de az akkor csak az adott program hangjára fog vonatkozni.
De lehethogy ez nem is működik így külön, már nem emlékszem (anno BT fülessel próbálkoztam ilyen dolgokkal).
Bár én ezt most XP-s tapasztalatok alapján mondom, lehethogy a W7 már többet tud ezen a téren (bár igazából kétlem - egyszerre két hanglejátszó / felvevő eszközt kezelni szerintem nem túl egyszerű dolog).
De az USB-s fülesnek nincs is szabványos hangcsatlakozója (ami leginkább Jack) ?
Mert ha van, akkor tényleg jobb megoldás lehet a jack elosztó.Bár mondjuk azt nem értem, hogy ha megy a fejhallgató (és épp azt hallgatod), akkor minek kell szólni a hangfalnak is.

Vagy csak ilyen extra kényelmes megoldás, hogy ne kelljen a fülhallgatót bedugni, és ha épp azt használod, akkor a hangfalat meg távirányítóval lehalkítod ?
Aktív témák
- Suzuki topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest