Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Aktív témák
-
modflow
veterán
Érdekes. Én ezt a kódot eddig 1x aktiváltam csak. Másodszor már nem hagyta online aktiválni.
Felraktam. Már nem sok időm volt próbálgatni, mert más dolgom volt. De lassan próbálgatom majd, mert lehet, hogy valami egyéb szoftver okozza a galibát.
Szépen lassan rakom majd fel a dolgokat és figyelek. Most amúgy annyit látok, hogy bekapcsoláskor csak olyan 50-55 folyamat fut a lapozófájl meg 1 GB körül, míg múltkor 70 feletti volt a futó folyamatok száma, és 1,5 GB lapozófájl méret volt.
Most még csak a drivereket raktam fel, meg a tuneremhez a PVR 2-t, aminek a működése érdekes módon mindig leáll. Eddig nem csinált ilyet. Még a beállításai is furcsák, mert korábban más volt benne. Most semmi hangkártya dolgot nem lehet állítani benne, pl. hogy honnan jön a hang, mit vegyen fel, stb.
Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Gran Turismo
- Könyvajánló
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Parfüm topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest