Hirdetés
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
A 9.12-es hotfix nem támogatja a HD4xxx-nél "régebbi" GPU-kat ezért (nekem is HD3200 van) azok nem képesek GPGPU-ként viselkedni HD filmek lejátszása alatt hanem az UVD egység dolgozik. Az hogy eddig nem akadtál olyan filmbe ami megfogta volna a HD3200-t az csak a szerencsén múlott. Viszont nekem még nem egyértelmű a 9.12-es hotfix hatásossága a HD4xxx-es és gyorsabb gpu-k esetében ezért kérlek nézd meg nekem ezt a "x264_killa_sample.mkv" amit Ebből a PH! cikkből lehet letölteni.
Továbbiakban pedig javaslom fojtassuk pm-ben vagy a HD filmek lejátszásának topikjában.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- talmida: My Art II.
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest