Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Csak erdeklodeskent kerdem az SP1 javito csomag fel van telepitve a gepedre?
(#44696) Sub-ZeRo jol valaszolt ezt a hsz.t is azert irom mert tobben panaszkodnak a WU miatt, peldaul .
Akkor elfelejtettem megkerdezni, azert teszem most mert en beleintegraltam az SP1-et a telepitobe amikor megjelent, es nemreg ujra telepitettem a gepemet a W7+SP1-el.
Ezek a frissitesek mind Ajanlott frissitesek es a nalam a datumuk megegyeznek a telepites datumaval, vagyis amikor mar fent volt az SP1 jelentkeztek a frissitesek is.Azt nem allitom hogy konkretan az SP1-hez kothetoek ezek az Ajanlott frissitesek csak furcsanak talalom az egybeesest hogy masnal is ilyen formaban jelenik meg a hiba.
Akit linkeltem Nala az volt a problema hogy ugyan telepitette a W7 a frissiteseket inditaskor csak utanna vissza is vonta, termeszetesen addig az Asztal nem jelent meg amig ez a procedura (telepites majd visszavonas) le nem zajlott.
Nala csak ez a harom okozott hibat kb2492386, kb2506928, kb982018 mig Nalad ez kettovel tobb, kb2492386, kb2506928, kb982018, kb2522422, kb2515325,
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC játékok
- 2 ESZKÖZ 1 ÁRÁÉRT VASÁRNAP ÉJFÉLIG - NOD32, Internet Security, ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest