Hirdetés

Aktív témák

• AXisBOLD

addikt

sziasztok.

van egy kis gondom a tv tunerrel, a topikjában nem tudtak segíteni, de OS is lehet, így beírom ide is hátha tudtok rá mondani valamit:

pvr2 tegnap még működött rendesen, ma meg csatornák fekete képet adnak. semmit se csináltam, csak feltettem az újabb AMD vga drivert. de leszedtem minden leadtek/winfast dolgot és újratettem, de így meg nem talál egy csatornát sem(egy meg alapból bent van ) és mikor a keresés leállítására kattintok lefagy az egész.
    most meg azt írja indulásnál, hogy nincs elérhető WDM eszköz.
    mi baja van?

folytatás:

lepucoltam mindent(uninstall minden AMD-ATI+driver cleaner pro, uninstall leadtek driver&winfast saját utiliy-ével) és újratettem, de ugyan az. PVR2 első indításánál "minden rendben", de keresésnél nem talál semmit, (közben a hangot feltornássza a keverőben, a mikrofont lenémítja). aztán ha a keresés leállítására kattintok, akkor leáll azzal a hibaüzenettel, hogy a Winfast DTV application leáll (és némítja a hangot a keverőben). ezután volt hogy nem indult WDM eszköz hiányában, volt hogy ugyan ez lement.
    a hangot kívülről a line in-el oldom meg(alaplapi hangkártya, kék jack), mert nem kaptam anno belső kábelt, de ez csak mellékes és gondolom csak a hang problémákkal függ össze, a csatorna kereséssel nem.
    remélem tudtok rá valamit mondani, mert visszaolvastam, de semmit se találtam konkrétan erről.
    szerk: próbáltam párszor és most elindul mindig, nem hiányolja a WDM eszközt, de ugyan úgy kifagy.

lehet OS miatt?

Aktív témák