Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
albiosz
üzenetére
Nekem szinte semmi progi nem indul, még egy csomó szolgáltatást is (nem MS-t) kilőttem, mégis 45s-ig látom a win7 boot ablakát. Kb 15 volt, mikor telepítés után számoltam.
Nincs szétgányolva a rendszerem, de azért használom.
Folyamatosan lett lassabb, de valami driver, progi biztos megdobta, mert egyik pillanatról a másikra eltűnt a 15s, lett 30, most meg 45. Áprilisban lesz 1 éves a win7, ha nem megy semmi általam indított progi, akkor 37-38 folyamat megy a folyamatkezelő szerint, ami szerintem nem sok, úgy, hogy nem szűz a rendszerem. Kb szűzen volt 30 egynéhány.
Szépen kiöntöttem a lelkem és ez rajtad semmit nem segített. Sorry.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest