Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
Blazkowicz
üzenetére
1. Ha dátum szerinte rendezed? Ha rá kattintasz a név, dátom ilyenekre, (rendezésnél) akkor van egy olyan, hogy több, vagy tovább, legalul, ott még vannak rendzési módok.
2. Nem nincs. Hála az égnek, hogy kivették. Azért nincs, mert már külön vannak a funkciók, xp-ben egybe voltak rakva. (én nem tudok róla,m bár egy hack-et találtam.[link])
+1 Szerintem nem lehet eltüntetni, ha csak nem keresel hozzá hack-et, de szeritnem fölösleges szétbarmolni a rendszert, ilyen xp-s hülyeségekkel. Ez már nem xp, hanem windows 7, ez van.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest