Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Szia zka76!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm a segítségedet... beállítottam amit mondtál és megy minden szépen. Azért csak normálisabb így... olyan volt VMR-el mintha kisebb felbontásban futott volna a film. Viszont amióta beállítottam az EVR-t megint tökéletes minden.
Viszont szerintem akkor ez nem is inkább annyira szoftver függő mint inkább hardver függő. Nekem most két gépem van otthon, mindkettőn Win7 és u.a. a KMPlayer. Az első egy régebbi gép (ASUS P5GD1 Pro, Intel Pentium 4 3.2GHz Socket 775, nVidia EN 8600GT 256MB DDR3) és minden külön beállítás nélkül működött, míg a másik egy újabb (Gigabyte GA-870A-UD3, AMD Phenom II X4 955 3.2GHz Black Edition AM3, ATI Radeon Sapphire HD5770 1GB DDR5) ott meg nyűgösködött. Szóval szerintem az újabb videó-kártyák (vagy alaplap és/vagy proci vagy mit'tom én) kavar inkább be és nem a Win7.
A Zoom Player amt írtál - most megfogott... meg nézem közelebbről...
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest