Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem is van amikor gondol egyet a NOD és agyig lehúzza a gépet, ilyenkor kilépni sem lehet (még feladatkezelőben sem) hiába állítom le a valós idejű ellenőrzéseket, a menüben, akkor is csinálja, nem áll meg, amíg újra nem indítom az egész szerkezetet.

Oké, hogy néha ellenőrizget, átfut, de órákon át csinálni, az azért túlzás, még egy direkt víruskeresésnek is...Nem tudom, mire válthatnék, amikor még RC-t használtam akkor Kaspersky-t tettem fel, mert az volt az első Windows 7 kompatibilis vírusirtó. Észrevettem, hogy meg-meg akadt, de nem tünt fel. Utána valami miatt feltettem helyette egy NOD-ot, akkor már az is Win7 kompatibilis volt. Hát ledöbbentem, akkor tűnt fel, a Kaspersky mennyire lefogta a gépemet... Szóval morfondírozok egy cserén, de ezt a proci pörgetést néha csinálja és más program miatti rendszer-lassulást se szeretnék...
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell 5330 i5-1245u 16Gb ram, érintő kijező, számla, garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest