- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
Aktív témák
-
mAtech
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Kimondotta nem találtam fórumot erről, ezért ide írom be, mert bizonytalan vagyok

Téma: MSDNAA.
Ha minden igaz lehetőséget ad a sulim, hogy igénybe vegyem az MS ezen lehetőségét.
Jól értem, hogy ezt egy "üres" gépre is (lásd angol szöveg alább) fel lehet telepíteni és az már hivatalosnak számít?
Magyarul nem olyan, mint a tisztaszoftveres Campus projekt, hogy már korábban kell venned valamilyen hivatalos MS OS-t (OEM XP) és csak után tudod a Campusban kapott OS-t (Win7 Pro) telepítened, mert az csak úgy lesz hivatalos.MS honlapján ez van fent:
"Q. Can we install the OS on a naked machine?
A. Yes, provided that you intend to use that machine and the tools given in accordance with the EULA (academic STEM, or VIDA usage with the appropriate subscription only)."Bocsesz ha már erről volt szó korábban. Lusta voltam visszakeresni

A.
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Le Mans Ultimate
- 3DMark (2013) eredmények
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BMW topik
- Fogyjunk le!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest