Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
negyedes
üzenetére
Az első három kérdésre nem válaszolnék, szóval érted.

Ja, hogy ez az "új csodálatos" rendszer ilyen kis picsogós? Az XP-nél sose kellett egyből a telepítés után karbantartókat futtani. Bőven ráért várni vele egy hónapi használat után. Ismerőseim sem említették, hogy ilyesmire azonnali hatállyal szükség lesz.(#17046) 7Heads Drago
Windows Driver Kit: Driver Development Tools? Azt se tudom, mi fán terem az olyan.
Az Eszközkezelőben van a Hálózati kártyák közt egy Teredo Tunneling Pseudo-Interface, hogy az mi a frász lehet...
A gépbe pedig már régóta nem piszkáltam bele, nem értem milyen új hardvert kér számon.
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest