- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Csak kérdés! Valaki tapasztalta már, hogy rendszertelen időközönként megáll a teljes adatforgalom, de csak a böngészőkben? (Letöltés közben soha). Gondolok itt arra, hogy egy oldalon lévő linkre kattintva, csak pörög jó sokáig a "homokóra" és csak vár vár vár, majd vagy bedobja az oldalt egyben, vagy dob egy hibaüzenetet a böngésző, hogy az oldal nem elérhető bla bla bla, de ha ekkor megismétlem a linkre kattintást, azonnal bejön a kért oldal.
Direkt nem írtam, hogy melyik böngésző, mert mindegyikkel ezt csinálja, amit használok.
Külön megnéztem XP alatt, ott viszont egyszer sem fordult elő.
Például most is, mikor az új hozzászólás gombra kattintottam, várt vagy 10mp-ig, mire bejött a hsz ablak.
Okozhatja ezt a Virtual PC? (Egyébkét ott is csinálja, ráadásul azon csak egy szűz x86-os rendszer van, a kötelező frissítésekkel, és az MSE-vel)
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest