Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Csak kérdés! Valaki tapasztalta már, hogy rendszertelen időközönként megáll a teljes adatforgalom, de csak a böngészőkben? (Letöltés közben soha). Gondolok itt arra, hogy egy oldalon lévő linkre kattintva, csak pörög jó sokáig a "homokóra" és csak vár vár vár, majd vagy bedobja az oldalt egyben, vagy dob egy hibaüzenetet a böngésző, hogy az oldal nem elérhető bla bla bla, de ha ekkor megismétlem a linkre kattintást, azonnal bejön a kért oldal.
Direkt nem írtam, hogy melyik böngésző, mert mindegyikkel ezt csinálja, amit használok.
Külön megnéztem XP alatt, ott viszont egyszer sem fordult elő.
Például most is, mikor az új hozzászólás gombra kattintottam, várt vagy 10mp-ig, mire bejött a hsz ablak.
Okozhatja ezt a Virtual PC? (Egyébkét ott is csinálja, ráadásul azon csak egy szűz x86-os rendszer van, a kötelező frissítésekkel, és az MSE-vel)
Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LEGO klub
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- SSD kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel 10a – évismétlés
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest