- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Csak kérdés! Valaki tapasztalta már, hogy rendszertelen időközönként megáll a teljes adatforgalom, de csak a böngészőkben? (Letöltés közben soha). Gondolok itt arra, hogy egy oldalon lévő linkre kattintva, csak pörög jó sokáig a "homokóra" és csak vár vár vár, majd vagy bedobja az oldalt egyben, vagy dob egy hibaüzenetet a böngésző, hogy az oldal nem elérhető bla bla bla, de ha ekkor megismétlem a linkre kattintást, azonnal bejön a kért oldal.
Direkt nem írtam, hogy melyik böngésző, mert mindegyikkel ezt csinálja, amit használok.
Külön megnéztem XP alatt, ott viszont egyszer sem fordult elő.
Például most is, mikor az új hozzászólás gombra kattintottam, várt vagy 10mp-ig, mire bejött a hsz ablak.
Okozhatja ezt a Virtual PC? (Egyébkét ott is csinálja, ráadásul azon csak egy szűz x86-os rendszer van, a kötelező frissítésekkel, és az MSE-vel)
Aktív témák
- Sony Vegas
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest