- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
maflame
aktív tag
válasz
Morden24
üzenetére
Köszönöm szépen!
Az Appdata-ban meg is találtam 14GB-ot de még mindig hiányolom az a másik 10-et legalább..
4,5GB van beállítva a C-n a rendszer visszaállításnak de az eddig is annyi volt..
A Windows dir-t néztem, elég soknak tűnik az a 12 GB
de azok a k.tárak amiket írtál abszolut nem nagyok, viszont van egy "winsxs" nevű kt. ami egymaga 5,7GB ..és fogalmam sincs mi az. A system32 2,5 GB.Photoshop CS3-at használok.. csak pár hónappal ez elöttig XP-n. ..nem tudom most mi a nyűgje de lehet, hogy a húzott videokártya nem tetszik neki? ..ááá, ezt nem nagyon hinném, játszok is és ott semmi fagyás nincs. lapozó file-t próbáltam, az első fagyás után adtam neki kb 6,5-öt (az elött ki volt kapcsolva) de jött a második fagyás is. ..igaz, hogy elég nagy terhelést adtam neki, azért ilyet nem csinál minden nap, de akkor is. Máskor belassult vagy pár percig nem válaszolt, akkor tudtam, hogy csúcsra járt kicsit, de akkor sem fagyott le.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest