Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
Többször észrevettem, hogy ha nem vagyok a gépnél, akkor egy idő után a winchester elkezd dolgozni, amint megmozdítom az egeret, abbahagyja. Ez mitől lehet, víruskeresés? A rendszer ssd-n van, az adatok a vinyón.
-
G@ben
addikt
Van egy program (Chatzilla), ami a géppel együtt indul, kint van a tálcán, de ha megszakad a net egy pillanatra és újra kapcsolódik, akkor elkezd villogni, mert új értesítésként mutatja. Ez a villogás nagyon zavaró, szeretném a programot háttérbe tenni, azaz fusson, de ne lássam a tálcán. Próbáltam behúzni a rejtett ikonok közé, de nem engedi. Hogyan tudnám a tálcáról eltüntetni, hogy ne is tudjak róla, hogy fut?
-
G@ben
addikt
Erre még mindig keresem a megoldást. Nem is feltétlen a világosság a baj, hanem az éleket nem látom jól.
Pl ez a kép jól mutatja:
Amit tudtam, beállítottam, a beállításokban a kontrasztot, színeket, a monitoron is, de még mindig ilyen a kép. Mindkét (különböző) monitoromon ilyen, míg Win7-en teljesen jó volt mindkettő.
Hogyan oldható meg, hogy jobban lássam az éleket? Nem programfüggő, kb mindenhol ez van. -
G@ben
addikt
Win7-ről váltottam 11-re és azt vettem észre, hogy sokkal világosabb lett a kép. A monitorokon visszább vettem a fényerőt, de akkor is néhol zavaróan világos. Ezt haver is megerősítette, hogy nála is ilyen. Ha még sötétebbre veszem, akkor máshol lesz túl sötét. Bekalibráltam az útmutató alapján, de még mindig túl világosnak érzem néhol. Ez normális?
-
G@ben
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ezt megtaláltam, de ez a tálcán is megjeleníti a másodpercet, amit nem szeretnék, csak ha rákattintok és a felnyíló naptárnál.
Geth: akkor várom ezt a frissítést, kibírom addig. Köszi!
Azt nem tudjátok, várható annak a javítása, ami régebbi Nvidia kártyáknál a 24H2 alatt a betűket kisimítja, nem lesz hullámosan éles-homályos?
-
G@ben
addikt
Azt el lehet érni, hogy az óra a tálcán ne mutassa a másodpercet, de amikor rányomok és feljön a naptárral együtt, ott már mutassa? Mint régen a Win 7-en.
-
G@ben
addikt
Sziasztok!
Most váltottam Win 11-re és komoly gondjaim vannak a színbeállításokkal. Szeretném világos módban használni a rendszert, de a tálca és a programok fejléce jó lenne valami szürkében. Ezt viszont nem tudom, hogy lehetne beállítani, a netes találatok nem segítenek, nincs olyan menüpontom, amit ajánl.
Illetve ami nagyon zavaró, hogy Total Commander alatt a fülek teljesen egybeolvadnak, nem látom a határvonalukat, valamint nem látom, melyik fül aktív. Kicsit feljebb van a betű, de régebben sokkal sötétebb is volt, egyből látszódott, melyik aktív.
Firefox alatt is ugyanez a bajom a lapokkal, egyszerűen egybeolvadnak.
Ezen kívül az egész monitor vakít, miközben a Win7-hez képest sokkal visszább vettem a brightness-t, így tuti a Win alatt van valami változás. Mintha beégne egy kép, eltűnnek azelválasztó élek.
Hol tudom ezt átállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Villanyszerelés
- Sorozatok
- Depresszió, szorongás, pánik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest