- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #20926 üzenetére
hallod.....beszrsz, van 4 usb a cuccon, átdugdostam, hogy a muternek egyszerűbb legyen majd az usb hubot bedugni hnap, ha nem vagyok itt....és előkerült a wifi
ezmi
-
LÁZ
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #20920 üzenetére
1. sehol semmi, biosban engedélyezve van (azt is eljátszottam, hogy biosban kikapcs-restart-bekapcs-restart), az alaphelyzetbe állitás is megvolt, arra a bluetooth előkerült, de a wifi nem
2. myasus fent van, diag megvolt, semmi, az ott lévő wifi driverrel sem jutottam előrébb, illetve a 'rendszeradatok' nál a wifi-nél semmit sem ir, mintha fizikailag nem létezne, meg ugye eszközkezelőben sincs semmi
3.ha megjelenne a hálózat, akkor valszeg a winben is rá tudnék keresni, nem?
4. erre most sem időm, sem energiámps. hálózati kapcsolatoknál is csak eternet van, ott is pipa a rejtettek megjelenitése, és semmi, szeretem a ilyen updateeket, ami tönkrevágja a gépet...
valszeg igy marad, amig legközelebb nem leszek ennél a gépnél, majd akkor még futok 1 kört, aztán max nulláról új win, most ezt a kört akartam elkerülni, mert winnel kaptam a gépet, és nálam még jó volt, itt meg bekapcsoltam, és nem, erre meg qrvára nem számitottam, és a 30év pc bsztatás alatt 1x sem találkoztam ilyennel
-
LÁZ
addikt
üdv, kezdek agyfszt kapni, adott egy asus zen242 aio , win11 home, tegnap előtt még ment a wifi, volt egy update keresés mindenre (otthoni wifire csatlakozva), azok felmentek, ma leért a gép a rendeltetési helyére, és induláskor már nem volt wifi/bluetooth, sehol sem (hardverkezelő+rejtettek megjelentése), mintha fizikálisan nem létezne a wifi modul....
ahogy túrtam a netet, nem újkeletű a problémám, de nekem sehogy sem sikerült újra előkerteni a wifit, win11 alaphelyzetbe állitás megvolt, annyit használt, hogy a bluetooth meglett, de tovább nem jutottam. Asus oldaláról driverek megvoltak, de továbbra sem látom az eszközkezelőben a wifi modult (rejtve sem).
megoldás?
ps. kábelen természetesen van net
Új hozzászólás Aktív témák
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!