Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Vitaqo
üzenetére
Szia! Na ez a megtévesztő! Mert aszt hiszed, hogy leállítod de nem!
A lapos hibernált félig alvó állapotba van. Vagyis a memória modulok kapnak ilyenkor is feszültséget. Ez meríti le. Saját tapasztalat! Azóta mióta majdnem megkínáltam baltával
mert azonnal kellett volna és le volt merülve, én kikapcsoltam a gyors indítást, az alvó módot nagyjából mindent! Ha lecsukom->leáll. Nincs semmi beállítva, ha kell megy minden ha nem akkor meg lekapcsol! Az a pár mp amíg elindul nem okoz gondot. Újabban az aksi is a gép mellett pihen. Persze ez nem minden gépnél opció. -
Csupingo
veterán
válasz
Vitaqo
üzenetére
Mióta a win 10 megjelent, azóta vannak ilyen titokzatos laptop lemerülések. (Lehet, már a 8-nál is volt, de azt a topikot nem olvastam.) Ha asztalról alt+f4-gyel állítod le, akkor is csinálja? Esetleg ki lehet kapcsolni a hibernálást, gyors rendszerindítást, talán az is segít. Ha van a biosban, akkor a power state állapotokkal is lehet kísérletezni.
Olyat is írtak már, hogy ilyenkor felébreszti a gépet és frissít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert azonnal kellett volna és le volt merülve, én kikapcsoltam a gyors indítást, az alvó módot nagyjából mindent! Ha lecsukom->leáll. Nincs semmi beállítva, ha kell megy minden ha nem akkor meg lekapcsol! Az a pár mp amíg elindul nem okoz gondot. Újabban az aksi is a gép mellett pihen. Persze ez nem minden gépnél opció.