Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
nesh_019
üzenetére
Windows, de csak ha szereted a meglepetéseket. Az utolsó pár bejegyzés már a 24h1-ről szól. Én nem eröltetem, megvárom míg a WU felteszi. Semmi olyan funkciót nem ad amiért eret vágok, ha estére nem tudja a gépem.
-
válasz
nesh_019
üzenetére
Nem nagyon van még elég infó róla. Vannak, akik még meg sem kapták frissítésként (pl. nálam sem ajánlotta még fel a WU)
Számtalan szoftver- és hardverkonfiguráció létezik, úgy hogy van akinél stabil, nincs vele gond, van ahol meg ilyen-olyan gondok jönnek/jöhetnek elő, de ez mindig is így volt.
Olyanról Én még nem hallottam, hogy valami nagyon csúnya hiba lenne benne, amitől tömegesen borulnak be a gépek vagy jelentenének ugyanolyan hibát... -
King Unique
titán
válasz
nesh_019
üzenetére
• Windows Update
• Upgrade to Windows 11 from Windows 10 with Windows 11 Installation Assistant
• Upgrade to Windows 11Aztán az mondjuk nem teljesen világos, hogy ha eleve Windows 11 használata volt a cél, akkor tegnap miért nem egyből Windows 11 lett telepítve és miért Windows 10, amit a "Windows 10-et raktam rá fel mert csak ez volt nekem itthon" sem feltétlen magyaráz, mivel eleve ingyenesen letölthető a Microsofttól a Windows 11 (22H2) ISO-fájl, illetve az MCT-vel telepítési adathordozó készíthető pendrive-ra, stb.

De mindegy, megoldható manuálisan is az in-place upgrade Windows 10-ről Windows 11-re a telepítési segéddel / letöltött ISO-fájllal / USB-s telepítési adathordozóval, stb., lásd a linkelt útmutatókat. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest