Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Nem úgy kell elképzelni, hogy az asztalon programok vannak.
Egy példát írtam. Pont pár napja voltam úgy, hogy egy kicsi log fájlt kellett tömörítve, jelszóval védve feltöltenem valakinek, amit Drive-ból töltöttem le ideiglenes időre és igen, azt az asztalra tettem addig....
TC nekem is alapból fent van minden win. rendszeren, de nem használom ki minden tudását...többnyire másolás-törlés, szinkron, összehasonlítás, fájl ellenőrzés, ftp....
A Windows kellemetlenségeire többnyire mindig vannak külső megoldások, de itt az volt a lényeg, hogy alapból mennyire kényelmetlenül csinálták meg a jobb klikkes menüt (is), miközben simán megjeleníthetné egyben az egészet. A testreszabhatóságnak meg alapnak kéne lenni ott is, ki és mit akar megjeleníteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- Assetto Corsa Rally
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topic
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy példát írtam. Pont pár napja voltam úgy, hogy egy kicsi log fájlt kellett tömörítve, jelszóval védve feltöltenem valakinek, amit Drive-ból töltöttem le ideiglenes időre és igen, azt az asztalra tettem addig....