Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
King Unique
üzenetére
Nem indultam én sehova, csak árnyaltam a "balga módon mindent teljesen a 0-ról kezdeni" megjegyzésedet. Ennyi. Sehol nem írtam hogy ez vagy az a módszer univerzálisan jobb és hogy bárkinek ezt kellene csinálnia, pont az ellenkezőjét

Az ár alatt elsősorban időre és energiára gondoltam.
Ha gyakran kellene visszaállítgatnom a rendszert, mert folyton valami összef*ssa magát, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy én is kénytelen lennék ilyen fajta imaging megoldást használni. De amíg magamnak néhány évente telepítek újra rendszert ilyen vagy olyan okból, addig nekem ez hatékonyabb. Cserébe n+1. gép felhúzása sokkal gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest