Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz szaniszlokar #4542 üzenetére

Üdv, én is ezt használom Windows 10-en (semmi előnyét nem éreztem a Windows 11-re váltásnak úgyhogy nem is váltottam )
    Nekem már a Windows 10-re sem mászik fel automatikusan hanem kompatibilitási módban korábbi Windows verzió - települ csak.
    Nálad is ez a helyzet így futott a 10-esen?

Az a baj, hogy a tálca esett át az egyik legnagyobb ráncfelvarráson. Esetleg rendszergazdagént próbáld meg futtatni. Nálam telepítés után nem indul el hanem be kell tallózni a mappáját és onnan kell indítani. Egyáltalán nem fut vagy csak nem jelenik meg? Mert ha kinn van a tálcán akkor variálj a beállításokkal pl. horizontálisan vagy vertikálisan hogy legyen elhelyezve.
    Esetleg - ha a kompatibilitási telepítés megvolt - a telepített mappájában az msnc.exe fájt is - jobb klikkes menü - futtasd azt is kompatibilitási módban - hátha - van itt több variáció lehet valamelyik összejön.

Amúgy ez egy jó 10 éves program amit ugye már nem fejlesztenek tehát előbb-utóbb érdemes váltani róla.
    A videót amit egy másik alternatíváról linkeltek neked még nem láttam megnézem. Amúgy én nem találtam olyan sallangmentes ingyenes alternatívát ami jobb mint a NetSpeedMonitor.

Új hozzászólás Aktív témák