Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Doky586

félisten

LOGOUT blog

válasz Marci112233 #33078 üzenetére

Furcsa, de nekem ugyanez a szöveg csak a 2023-as verzióban szerepelt, frissítés 2024-re után: "Az előfeltételeknek megfelelő", a frissítés miatt akkor nem kapcsolt be, csak most tiszta telepítéskor.
    Nálam nics Hyper-V telepítve és a DMA védelmet is Ki állapotot mutat, igaz azóta bekapcsoltam a Virtualizálásalapú biztonságot, de szerintem ez édesmindegy.

Rendszermag DMA-védelme Ki
    Virtualizálásalapú biztonság Fut
    A virtualizálásalapú biztonsághoz szükséges biztonsági tulajdonságok
    A virtualizálásalapú biztonsághoz választható biztonsági tulajdonságok Alapszintű virtualizálás támogatása, Biztonságos rendszerindítás, Biztonságos memória-felülírás, Írásvédett UEFI-kód, SMM Security Mitigations 1.0 (kockázatcsökkentő intézkedések), Módalapú végrehajtás ellenőrzése
    A virtualizálásalapú biztonsági szolgáltatások beállítva Hipervizor által kényszerített kódintegritás, Kernel-módú hardveres kényszerítésű veremvédelem
    A virtualizálásalapú biztonsági szolgáltatások elindítva Hipervizor által kényszerített kódintegritás, Kernel-módú hardveres kényszerítésű veremvédelem
    Vállalati alkalmazásvezérlési szabályzat Érvénybe léptetve
    Vállalati alkalmazásvezérlési felhasználói módú szabályzat Ki
    Eszköztitkosítás automatikus ámogatása Az előfeltételeknek megfelelő
    Hipervizort észlelt a rendszer. A Hyper-V működéséhez szükséges funkciók nem jelennek meg.

Inkább valami registry vagy gpo elállítódás lehet az ok nálad. S0 nincs [kép]

Új hozzászólás Aktív témák