Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

nagyúr

válasz Csorbi #32411 üzenetére

ide tartozik már az Android

Az Android szerintem nem fizetős, hát már maga a projekt neve sem ezt sugallja.

Android Open Source Project (AOSP)

az itt-ott felbukkanó néhány hőbörgőtől eltekintve ezt az emberek nagy része használja is.

Na ne mondd már nekem, hogy egy EU szintű rendelet az csak pár hőbörgő agyszüleménye. Ugyanmá.. :U

Talán pont ez a nosztalgia volt a céljuk, nem? ;)

Majd, ha én nosztalgiázni akarok, akkor előveszem a képeket a háttérmentésekről, nem gondolod? Hát mi a f*sz köze van ehhez bármelyik nagy tech cégnek, hogy én 10 évvel ezelőtt tűhegyre pontosan hol álltam, mit csináltam, mit ettem, meg kivel voltam? Őszintén?

betörtek hozzád mert az ócska szakadt lakótelepi ajtód egy nagyobb nekifeszüléssel be lehetett nyomni, és végignézték az összeset?

Ezt gondolom csak példa kedvéért írtad, nem pedig azért, mert személyeskedni akarsz.

egyébként törvénybeütköző dolgot értek

Ebben teljesen igazad van és egyet is értek vele. Én nem ilyen értelemben értettem ezt aggályosnak, hanem mondjuk a teljes identitásod le van profilozva, amit ki tudja, hogy milyen visszaélésekre fel lehet használni. Ezek (sajnos) létező dolgok.

Új hozzászólás Aktív témák