- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
Nálam:
All apps: csak akkor használom, ha valamit ki kell tűznöm (ez nem gyakran van), egyébként jó, hogy nem látszik, mert így letisztult, nem zsúfolt.
Start: ~12-15 tétel van kitűzve, ezek amiket gyakran, de nem feltétlenül naponta használok (1 csoport van mindenféle eszközökhöz tartozó dolgoknak). Tegyük hozzá, értelme se sok lenne, ha csinálnék csoportot 1 db. fájlkezelőnek vagy 1 db. képszerkesztőnek. A legtöbb dolog amúgyis a böngészőből jön már.
Tálca: 5 ikonból megoldottam (terminal, far manager, 2 böngésző profil, fejlesztőkörnyezet), ezeket használom napi szinten. Ami ennél ritkábban kell, annak szerintem semmi keresnivalója itt, így véletlenül se indítom el.
Minden másra ott a kereső: Win majd 1-4 karakter, Enter. Ennél semmilyen testreszabhatósággal nem lesz gyorsabb vagy hatékonyabb.Persze nem vagyunk egyformák, van aki testreszab ÉS fekete képernyőzik, ezzel semmi baj nincs, jó ha van hobbija az embernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa EVO
- VR topik
- Gitáros topic
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest