Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
üzenetére
Azért volt kérdés, mert ahogyan pl. a W8.1, W10, úgy a W11 ISO UEFI-s bootolásához is elég az a módszer, hogy felcsatolni a fájlkezelőben, majd a tartalmát 1:1-ben rámásolni a FAT32 / NTFS - attól függően mit támogat adott gépnél az UEFI firmware - fájlrendszerű pendrive-ra és ennyi, nem feltétlen szükséges ehhez külön program.
-
King Unique
titán
Ha 4+ GB az
install.wimfájl, akkor a telepítési adathordozón FAT32 fájlrendszer használatához lehet darabolni kisebb méretűinstall.swmfájlokra. Másik lehetőség külön egy FAT32 és külön egy NTFS fájlrendszerű partíciót létrehozni a pendrive-on, előbbire a bootoláshoz aboot.wim, míg utóbbira a telepítéshez szükségesinstall.wimfájl és egyéb fájlok másolása stb., lásd az USB install media with WIM file larger than 4GB című leírásban.
Ha támogatja az alaplap, annál az UEFI firmware NTFS fájlrendszerű telepítési adathordozóról a bootolást, akkor viszont mehet direktben NTFS fájlrendszerű pendrive-ról az UEFI-s telepítés és nincsen szükség az előbbi módszerekre. -
King Unique
titán
-
vlevi
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Igen, le lehet tölteni. Közvetlenül az ISO-t. Media Creation Tool-t, ami W10 bootolható pendrive-t csinálna, nem láttam. Igaz, nem is kerestem.
Le is töltöttem, és gyorsan ki akartam másolni egy 16GB-os, Fat32 pendrive-ra, de problémába ütköztem.
Az install.wim 4.6Giga, amit Fat32-re nem lehet rámásolni.
NTFS-ről pedig nem tudom, hogy fog-e bootolni az alaplapom UEFI-ben.
Na, majd valamikor kipróbálom.
Vagy, kipróbálom ezt a módszert, amivel áthidalható a probléma.
[Create Bootable USB For Windows 10 Install.wim Larger Than 4GB] -
King Unique
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Az már egyéni probléma, meg pláne ha a letöltési forrás megosztási helyét nézzük, ahol itt a topikban már előtte és most utólag is le lettek írva többször a szükséges információk. + Ugye nem muszáj egyből a Mega linket használni ha ott van mellette a másik is ami ráadásul eleve direkt link, sőt nem muszáj a fórumtag által feltöltött ISO-t senkinek letölteni, ha a nemrég ugyancsak említett UUP dump lévén mindenki elkészítheti az ISO-t saját magának, + a hírek szerint már közvetlenül a Microsofttól is letöltheti a szokásos módon .

-
jeni
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
ezek szerint ha az alaplapom nem tartalmazza fizikailag ezt a chipet akkor ilyet kell beszereznem?
TPM 2.0 (MS-4462)
-
-
válasz
King Unique
üzenetére
Ez oké, de ha nem tud róla és órákat áldozott az iso letöltésre és megakad itt, akkor legfeljebb káromkodni tud a letöltő, próbálkozhat a másik módszerrel amit írtál, de kárba veszett pár órája. Nem mindenkinek van gigás netje, sokaknak 10Mbps se jut.

(vagy limites mobilnetjük keretére töltögetnek) -
King Unique
titán
Lásd ez előző válaszban nem véletlenül leírt, linkelt információkat, azaz először megnézed megfelel-e a PC-d vagy sem a követelményeknek, hogyan kell az Insider Preview programot használni a W11-re váltáshoz, stb. Ha nem felel meg, akkor nincs min csodálkozni (bár az Insider Preview keretében elvileg a nem kompatibilis PC-ken is kipróbálható a W11), meg akkor a hírek szerint a végleges verziónál is majd gondok lehetnek...
-
King Unique
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Ez oké, de ha eleve megad alternatív letöltési linket is aminél nincsen limit, akkor pont mellékes hogy mi van a Mega esetében, ahol nyilván az utóbbinál is megoldható a letöltés, lásd az előbb leírtakat, ami szintén nem újdonság. Az ESD ISO valóban kedvezőbb, de azt majd eldönti a fórumtag, hogy pepecsel-e azzal vagy sem, meg elvégre ő tesz szívességet, hogy feltölti és megosztja.

-
jeni
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
nem is szeretném a mostani helyett direktbe feltenni.
ezt csakis külön meghajtóra tesztelésre.
majd ha hivatalos akkor ráeresztem a frissítés gyanánt a 10-ra a 11-t.
a 11 ISO -t sd kártyára kiírva csináltam egy bootolható verziót ami egy gyengus gépen i3-3420,2x8gb már ily módon megoldottam.
tetszetős a Win 11
azt tudtam,hogy még nincs hivatalosan kiadva a 11-s.
viszont ezt nem tudom értelmezni,hogy hardverileg miért nem felelne meg?
ezzel WhyNotWin11 tesztelve a TPM nélkül rendben is lenne a gépem.
X570 lap,32Gb ram,1650 super,3900X proci.
-
King Unique
titán
Ahhoz nem ártana tudni, hogy megfelel-e egyáltalán a hardverkonfigurációd a Windows 11 rendszerkövetelményeinek, amit pl. a WhyNotWin11 segédprogram is megmutat világosan. Példa: igen | nem.
A W10
—►W11 uograde-hez egyébként adott W10-hez hasonlóan az in-place upgade ISO-val + Insider Preview programba belépve pl. a Dev Channel, valamint akár a nem támogatott hardverkonfigurációkon is megoldható, amiről íródott egy fórumtag jóvoltából itteni blogbejegyzés is, lásd az alábbiakat.• How To Upgrade Windows 10 To Windows 11 Beta (Insider Preview Dev Channel)
• Windows 11 telepítési gyors segédletJa, az meg gondolom megvan, hogy ez a jelenlegi Windows 11 még csak dev/béta állapotú és a végleges majd csak október felé/később várható leghamarabb, sőt Windows Update-en csak jövő évtől, szóval ennek tudatában tessék élesben telepíteni, meg a jelenlegi kész és stabil W10-et a béta W11-re upgrade-elni, amely utóbbi előtt akár egy rendszermentés sem árthat..

-
válasz
King Unique
üzenetére
Én már réges rég leírtam hogy kell letölteni és telepíteni a win11-et, nics szándékomban iso fileokkal játszadozni. Felesleges.
A figyelmeztetés inkább a többieknek szólt (aki azt le akarja tölteni), mert stewen1967 ezekről hallgatott amit elmondtál. -
King Unique
titán
válasz
Doky586
üzenetére
Ahogyan az is le lett írva itt nemrég már egyszer, hogy használható a Mega Desktop App is a letöltéshez amivel később folytatható a letöltés akár a PC ki- és újbóli bekapcsolása esetén is, nem muszáj böngészővel szerencsétlenkedni, meg akár az ingyenes fióknál lévő napi 5 GB-os limit is kijátszható, stb. + A hozzászólásában megadott másik opcióként egy alternatív letöltési linket is, aminél nincsen az előbbi limit és így azok is le tudják tölteni az ISO-t, akiknek nem pálya a Mega. Aztán ugye még azt szokták mondani, hogy nemcsak kritizálni kell, hanem ha valaki annyival jobban tudja, akkor adott a lehetőség különb módon megoldani, lehet kisebb méretű ESD ISO-kat kreálni és itt rendre megosztani egy-egy új verzió megjelenésénél, hajra.

-
válasz
üzenetére
Szerintem ezt már egyszer mondtuk neked. Ez van a linkeden:
aminek letöltéskor ez a következménye:
és várhat egy napig bekapcsolt géppel futó böngészővel aki le akarja tölteni.Viszont ha TE itt bepipáltad volna a (2)-est vagy (4)-est akkor 5GB-nél kisebb iso-t kaptál volna ami egy menetben letölthető a Mega-ról.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest