Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
glett
tag
''Ott miért nem írták a köcsögök, hogy ez nem végleges/Full??????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dögöljenek meg!!!!!!!!!!!!!''
:( sőt :(((
Desztilláljunk, kérem... Remélem nem kell magyarázni, hogy ezek a srácok az UHUnál mennyi energiát fecceltek a dologba...
Mit töltöttél le? Ha a fájlnévben ott van az, hogy pl -rc4- de ha mostanában volt akkor rc5, akkor az egy release candidate, azaz nem végleges. Ettől még az esetek igen nagy százalékában a felmerülő gondok megoldhatók, de a ''végleges'' verzió előtt pont azért jelentetik meg ezeket is, hogy kijöjjenek a hibák, és a visszajelzésekből tanulva jobbá tegyék a majdani tényleges 1.1-es verziót.
Szerintem ne ijedj meg, jó lesz az... A linux világban az, hogy valami nem végleges (béta) nem azt jelenti, hogy nem működik, vagy szar, hanem hogy nem tesztelték elég ideig, és lehetnek benne bugok. Ettől még az esetek túlnyomó többségében használhatóak a béta verziók is... Például az én gépemen a csomagok legalább 95%-a béta, és nincsenek gondjaim. (illetve egy sem zavaró egyáltalán)
Ciao
glett -
vicces
addikt
hirtelen nem vágom, de biztos kéne lenie s3 -as drivernek.
a 2. cd a forrás, vagy mi a szösz. átlag juzernek felesleges letölteni.
az meg, hogy egy nem végleges verziot szedtél le, szerintem nem baj. :)
de kell ot lennie egy 1.0-ás véglegesnek is. mondjuk én már rég szedtem. sőt az 1.1rc5-ös nálam szépen kifagyott. de ahol eddig olvastam róla, mindenki dicsérte. :)
Aktív témák
- Otthoni időjárás-állomás
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Parfüm topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest