- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
De kifogom.Pont azt írtam.Csak Partition Magicet ismerem, használtam már jópárszor,Qt partedet meg most hallom először.De mivel hogy abszolut Linux párti vagyok még jó hogy mindjárt kiprobálom
Viszont megvan a hiba oka.Rosz helyen van az mbr
Ez már biztos és ezért van hazavágva az egész winyó.Gondolom valamelyik linux telepítésnél voltam figyelmetlen és akkor tettem tönkre
Most már csak az a kérdés hogy hozom majd helyre? Fdisk/mbr????"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
operator10
senior tag
már nem Ubuntu.Stevee-nek köszönhetöen már kökemény debanos vagyok
hangal
megfogom probálni a javaslatodat.Most még azért erölködök itt xp-ben is hátha ez segít.Meg P Magicet picit jobban ismerem mint qpartedet.De azért köszi"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
operator10
senior tag
Debianom van
qtparted nincs
Egyébként valami hasonlóra gondoltam én is.Most xp-ben tulajdonságok-kötet, ellenőriztetem lement megkereste a kötet hibáit de a helyzet változatlan maradtMost azon agyalok hogy lemásolok róla mindent aztán megzüntetem a particiot, és létrehozok egy újat.Formázom stb aztán majd megltjuk, bár nemnagyon bizok ebben sem mert egy ismerösöm járt már hasonloképpen
"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bombaformában futott be a Poco X3 NFC
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest