Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztián@@@
csendes tag
Már nem kell kész van!!
varga krisztián
-
Krisztián@@@
csendes tag
Császtok!!
Én elég suta vok a számitogéphez és lenne egy olyankérdésem h. hohy kell megformálni a vinyót???varga krisztián
-
SpiT
tag
Gondoltam ide írom: hoznak ma nekem egy WD 200gb sata winyót, és az a kérdésem, hogy mivel tudom minnél gyorsabban megnézni, h mik lehenek hibák? Mert ugye az nem megoldás, h ide oda másolok!
Winbond BH-5 rlz ;]
-
WillChi
őstag
Senkinek sincs ötlete?
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
WillChi
őstag
Van egy érdekes problémám: az alaplapom pontosan felének látja a winchestert, mint amekkorának elméletileg lennie kellene. Mi lehet a probléma oka?
Alaplap: Abit NF7 v2.0
Winchester: Seagate Barracuda ST320011A
Ez egy 20GB-os winyó, az alaplap 10GB-osnak ismeri fel. Ha van valakinek valami ötlete, vagy pontos értékei (Cyls/Heads/Sec), nyugodtan írjon. A Seagate oldalán is elég furcsa dolgokat találtam csak.Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
Attesz
aktív tag
válasz operator10 #27 üzenetére
Csináld a gyárival, mert az enyémet most nem tudom itt elmagyarázni!
Ha nem megy küldj 1 e-mailt vagy rám is csöröghetsz(talán ez lenne a jobb).
Csütörtökig szólj vagy legkésőbb péntek délelöttig ,de akkor már telefonon!
És akkor ugy készülök, viszem a cumót és megcsináljuk a vincsidet!
Várom a visszajelzésed!
Üdv
Attesz
Tel:06-209-527-613 (SMS-t is küldhetsz) -
Attesz
aktív tag
válasz operator10 #25 üzenetére
Szerintem a gyári progival is meg lehet csinálni, bár én mással szoktam!
A lényeg az, hogy ki kell nullázni!
Legalább is nekem ez segitett!
Tényleg keress meg ha nem megy!
Szivessen segitek!
Attesz -
operator10
senior tag
válasz operator10 #23 üzenetére
Akkor viszont kérdeznék
Hogy tudom helyrehozni a hibás MBR-t???"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
Attesz
aktív tag
válasz operator10 #19 üzenetére
Szia!
Gondoltam segitek neked ha tudok!
Nekem is volt ilyen bajom és sikerült megoldani a dolgot!
Jövő héten megyek halasra ha addig nem lenne változás keress meg e-mailban és átmegyek hozzád segiteni!
TERMÉSZETESEN TELJESEN INGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!
A lényeg hogy szedjél le mindent a vinyoról és utánna probálkozz!!
Attesz -
koob
senior tag
A Jumpert függőlegesen, hogy kell felhelyezni?
(4féleképpen lehet 1helyre.)
Mindegy? -
eddie303
őstag
válasz operator10 #19 üzenetére
Nem fogja az helyrehozni, csak elqrja a Lilo-t/Grub-ot, annyit érsz vala, pqmagic továbbra is hibásan fogja látni.
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
operator10
senior tag
De kifogom.Pont azt írtam.Csak Partition Magicet ismerem, használtam már jópárszor,Qt partedet meg most hallom először.De mivel hogy abszolut Linux párti vagyok még jó hogy mindjárt kiprobálom
Viszont megvan a hiba oka.Rosz helyen van az mbr
Ez már biztos és ezért van hazavágva az egész winyó.Gondolom valamelyik linux telepítésnél voltam figyelmetlen és akkor tettem tönkre
Most már csak az a kérdés hogy hozom majd helyre? Fdisk/mbr????"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
eddie303
őstag
válasz operator10 #17 üzenetére
Mitõl vagy így kikettyenve, pont olyan jól használható grafikus cucc a qtparted is, mint a pqmagic, de ha ki se próbálod...
-
operator10
senior tag
már nem Ubuntu.Stevee-nek köszönhetöen már kökemény debanos vagyok
hangal
megfogom probálni a javaslatodat.Most még azért erölködök itt xp-ben is hátha ez segít.Meg P Magicet picit jobban ismerem mint qpartedet.De azért köszi"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
eddie303
őstag
válasz operator10 #12 üzenetére
Nem Ubuntu? Egyébbként cfdisk-el megnézheted a partíciókat. apt-get install qtparted szerintem megoldja azt, hogy nincs qtparted
-
WillChi
őstag
Ez valószínűleg nem fizikai hibája a winchesternek, hanem logikai, így javítható is.
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
WillChi
őstag
Mindenképpen az első a mentés legyen, utána nem szimpla format, hanem előtte egy újraparticionálás. Ha lehet ne ugyanakkora legyen a partíció, mint eddig. Lehet 2 db-ba is. Nekem volt olyan, hogy töröltem a partíciót, majd ugyanakkorára újra létrehoztam, a hiba megmaradt, de miután nem ugyanakkora méretű partíciókat hoztam létre rendbejött a cucc. Nem tudom, hogy mi okozta, de elég furcsa.
-
MoneyM
senior tag
EasyRecovery-vel gyaluld le az egészet!
És olyan lesz, mint ha kaptál volna egy újjat!Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
operator10
senior tag
Debianom van
qtparted nincs
Egyébként valami hasonlóra gondoltam én is.Most xp-ben tulajdonságok-kötet, ellenőriztetem lement megkereste a kötet hibáit de a helyzet változatlan maradt Most azon agyalok hogy lemásolok róla mindent aztán megzüntetem a particiot, és létrehozok egy újat.Formázom stb aztán majd megltjuk, bár nemnagyon bizok ebben sem mert egy ismerösöm járt már hasonloképpen"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
MoneyM
senior tag
1.)ments át az adatokat!
2.)format!
3.)ha akkor is baj van akkor el lehet gondolkozni...Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
eddie303
őstag
válasz operator10 #9 üzenetére
Kukáról szerintem egy szó sincs, hogy a pqmagic nem látja, az attól szokott lenni, hogy valami elqrja a partíciós táblát. Szerintem más baja semmi nincs, esetleg Linux alatt qtparted-del próbáld meg, ha van knoppix-od, azon van...
-
operator10
senior tag
Igen az lesz valószinüleg.Csak hátha elöször megtudom, tudnám valahogy, esetleg tőletek a hiba okát.És sajna nemvagyok benne biztos hogy a format segíteni fog
Ezért b...sz az ideg éppen mert nemtudom hogy mitől lehet"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
WillChi
őstag
válasz operator10 #5 üzenetére
Szerintem mindenképpen mentsd le róla minden dolgodat, aztán particionáld újra az egészet, majd format.
-
MoneyM
senior tag
azt mondod, hogy nagyon fontos dolgok vannak rajta?
akkor fogd az EasyRecovery-t, mentsd át a fontos cuccokat, utána
meg format!Чернобыльская атомная электростанция имени Владимира Ильича Ленина
-
operator10
senior tag
ja arrol nem beszélve hogy fullra tele van és elég fontos cuccokal
"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
operator10
senior tag
Formázni megtudnám PM-el is, meg XP-vel is.Nem ez a gond hanem az hogy pl linuxban fel sem lehet mountolni, meg a PM csak egy nagy összefüggő sárga BAD-nak látja
Erre lennék elöször is kíváncsi hogy miért?Tehát hogy mi a franc beje lehet neki, egyik pillanatrol a másikra Ez a hutil micsoda?Valami ''dos''-os program még soha nem használtam"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
-
Flashy
veterán
elsőnek a Samsung saját progiját kéne ráengedni (hutil), aztán valami alacsonyabb szintű dologgal ránézni, pl Linuxból, kinullázni az elejét vagy az egészet aztán milesz.
-
WillChi
őstag
válasz operator10 #1 üzenetére
A Windows telepítő sem tudja formázni?
-
operator10
senior tag
Amiröl szó van: 1 SATA SAMSUNG 80 G winyó
Partition magic semmit nemtud vele kezdeni, csak annyit ir ki rá hogy BAD.
Érdekes mert egyébként működik, de semmilyen lemezkezelő program nemtudja javítani, stb.Viszont irni, olvasni lehet.Szóval nemértem.
És ráadásul van még egy ugyanilyenem, csak az egy 100g particio.Fogalamam sincs mitévő legyek.Max xp-vel tudom töredezetségmentesíteni őket, és itt kifujt a tudomány
Eleve P.Magicben, mit jelent az hogy egyszerüen csak ''BAD'' ? És tök sárga a winyó"Hogy nem vagyok magyar?Azért 1990-ben már a "te"hazád határát őriztem" -SVÉDORSZÁG- ngelbreksgatan 16 , 211 33 Malmö
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gmail
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...