Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Az ALAPELVEKBŐL idézek.
amit tiltunk minden topicban:
"# "Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;"

-
Nekem-8
tag
Az SP2 -höz van sokféle WPA kill progi. Az SP3-ban megváltoztatták a winlogon.exe -t. Ezért nem tud vele mit kezdeni a progi. Valaki talált erre már trükköt? Vagy új WPA kill-t? Thx. 8
-
Elmör
őstag
Hi!
Miért nem akar frissíteni a Windows Update oldalról az XP vajon emberek?
Kb. azóta van ilyen gondom, hogy fent van az SP3. Kiírja, hogy sürgős frissítések vannak, le is tölti a gép, de amikor a telepítésre kerül a sor rögtön kiírja, hogy ezek a frissítések nem lettek telepítve és ami lenne kb 6-7 frissítés azt szépen nem teszi fel.Próbáltam egyesével is, de semmi eredmény. Ráadásul a hibakereső nem ér semmit, nincs olyan kiírásom, amivel valamilyen támpontot kapnék.
Érdekes módon erre a gépre mennek simán a frissítések SP3 alatt is. Viszont erre a gépre úgy raktam fel az SP3-at a Win Updateről, a másikra, amin nem megy arra meg egyben töltöttem le a telepítő fájlt és volt is valami gondja, így a végén meg kellett támogatni egy kis netes segítséggel is. Lehet ott lett elszúrva valami?
Lehet meg kellene próbálnom leszedni az SP3-at és újrarakni? Játékoknál ez be fog zavarni? Arra gondolok, hogy mentések beállítások vagy driverek elszállhatnak?

-
GrandeP
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
gizdulás <------------ ez mit jelent?

Már megint vmi ratyi szleng.... soha nem érlek utol titeket!

-
NNX23
csendes tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Helló!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a Windows Automatikus Frissítések szolgáltatása felteszi majd az SP3-at? Vagy mindenképpen manuálisan kell majd feltenni? Illetve, ha felteszi, akkor mikortól lesz elérhető?
Kösz előre is. -
Gabis
őstag
valakinek megy SP3-on a GRID

-
joghurt
addikt
Azt meg tudja mondani valaki, hogy mit kell frissíteni pl. az Utopia*.wav file-on? (Az is benne van az SP3-ban.) Akkora biztonsági rés tátongana egy hangfile-ban? Mondjuk a TTF-ek frissítését sem feltétlenül értem. És van még sok hasonló file. Kiadták volna, hogy az SP3-nak a minél komolyabb kinézet miatt legalább 350 megásnak kell lennie, aztán telepakolták mindennel ész nélkül?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
"ismét kinevettetted magad. Azt hiszed, megsértesz, pedig rohadtul sajnállak azért, hogy ennyire képes vagy felhúzni magad egy hozzászóláson, és képtelen vagy a kulturált vitára..."
Úgy látszik ez a mondat, melyet korábban írtam, teljes mértékben beigazolódott. Belőlem semmilyen indulatokat nem váltottál ki, sajnálom, hogy a sekélyes felfogású, korlátolt agyad így dekódolta az üzenetet. Értelmes emberekkel én is jókat szoktam beszélgetni, de te sajnos nem tartozol közéjük, így különösebben nem hatnak meg a beszólogatásaid, hiába próbálkozol.
Én sem haragudtam rád egy percig sem, csak kiröhöglek, hogy még 30 évesen is csak ennyire vagy képes.
Veled ellentétben én a fórumot nem csak a pampogásra használom, hanem megpróbálok másokon segíteni, ha tudok, jobb lenne, ha te is ezt tennéd, ahelyett, hogy téped itt a szád.
Ezentúl ha akarsz valamit, privátban, mert veled ellentétben én gondolok másokra is, és nem áll szándékomban elárasztani a topicot a flame-warral. -
Beowulf_78
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem furcsállod, hogy bár Gabis vetette fel a dolgot vele tök jól elbeszégettem pü-ben?
De tudod mit..igazad van.
Miben is? Mindenben és persze mindig.

ui: Ja...és a következtetéseiedet olvasva ne menj el Pszichiáternek. Max. pszichiáterhez, mert az rád fér.Klinikai eset vagy.Komolyan.Nem bántásból mondom.Akiből egy másik ember gépe ekkora indulatokat vált ki annak zárt osztályon lenne a helye.A vicc az hogy nem haragszom rád, nem is haragudtam.Inkább sajnállak. Döntsd el melyik a jobb.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Igen, kár volt, mert ismét kinevettetted magad. Azt hiszed, megsértesz, pedig rohadtul sajnállak azért, hogy ennyire képes vagy felhúzni magad egy hozzászóláson, és képtelen vagy a kulturált vitára...
Amúgy vehetted volna a fáradságot arra, hogy észrevedd, hogy először nem csak nekem tűnt fel a pénzszórásod, de egyébként magasról nem érdekel, mennyi pénzed van, és szánalmasnak tartalak főleg 30 évesen, hogy képes voltál ilyen mondatot kinyögni: "Hát ha 2180-as proci lenne a gépembe én is irígykednék..." Ez arra utal, hogy többnek tartod magad amiatt, hogy négymagos processzorod van - pedig értelmes embernek ennél több esze van... Ezek szerint 30 évesen sem nőtt még be a fejed lágya, mert még mindig az a legfőbb problémád, hogy gizda csillivilli legyen a számítógéped, és ezzel majd lehet nagyképűen és másokat lenéző módon villogni... 
Egy E2180-at is igen szépen meg lehet húzni tuninggal, úgyhogy egyáltalán nem érzek irigységet a géped iránt, mert rohadtul nem izgat, hogy kinek milyen gépe van, de ha már Gabis felvetette a dolgot, én is megnéztem a konfigodat, ebből kitűnt, hogy elég feltűnően mindenből a legdrágábbat veszed, hát egészségedre, ha ettől jobban érzed magad. De ne gondold, hogy az, hogy mások meghökkennek a felesleges pénzszórásodon, azt jelenti, hogy irigykednek rád...
"kétlem hogy felnőtt ember képes ilyen hsz-re." Nem tudom, mi köze van ennek a korhoz, de gondolom már nem tudtál mást kitalálni, hogy hogyan támadhassál... Annyit segítek, hogy én sem vagyok már gyerek, épp ezért nem a gépem adatai a legfontosabb problémám az életben...
"Nem "SP3"..."Windows XP SP3" " Ez a mondat mi volt?
Miért, szerinted én milyen SP3-ra gondoltam? Ez is rengeteg észre utal...
Ha meg csak XP-s problémád van, és köze nincs az SP3-hoz, vehettél volna annyi fáradságot, hogy megkeresd a Windows XP topicot, ne ebben a témában kérdezd meg az ügyes-bajos dolgaidat.Mivel nem kívánom tovább terhelni a topicot az OFF-olással, ezért a vitát ezen a helyen lezártnak tekintem. Elnézést a többiektől.
-
Beowulf_78
addikt
Ezt most már én is tudom, bár ez nálam csak a ramokra vonatkozik...1133mhz helyett csak 1120mhz megy a ram.Nem nagy különbség de azért felteszek egy XP SP3-at is.Lementem aztán meglátom melyik marad.Véglegesként általában az XP szokott..ha valami nem megy úgy Vista alatt visszarakom az XP-t ami általában maradni is szokott.
Energiatakarékosságot az első bekapcsoláskor "all disabled"-re teszem minden lapomnál.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem "SP3"..."Windows XP SP3".Amit pedig kérdeztem összefügg az XP-vel, szóval így jön az SP3-hoz.
Hát ha 2180-as proci lenne a gépembe én is irígykednék...ja bocs.Én akkor sem.
Nem vagyok az a kifejezetten irígy tipus, és sosem fikáznám más gépét. Lehet ezért van drága gépem.
Mi érdekel? Mennyibe volt a gépem? Már megbocsáss...de mi közöd is van hozzá?
Meg egyébként is milyen kérdés ez?
De van rá válasz..fogsz egy számológépet a kicsi kezedbe keresel a neten egy PC boltot és összeadod. Szerinted a tápom kész vicc.Szerintem meg te és a hsz-ed kész vicc.
Gizdulás kategória? Lehet.Bár amikor vettem nem ezek a szempontok motiváltak.Mi több eszembe se jutott a dolog ezen része.
Ez a hsz. viszont amit produkáltál....kétlem hogy felnőtt ember képes ilyen hsz-re.
De azért remélem megengeded hogy 30 évesen megtehessem hogy jó gépem legyen...Nem akartam ennyit írni, kár volt pazarolnom a válaszra az időt.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Bocs, de hogy jön ez az SP3-hoz??

Gabis: "te szent szar mennyibe volt neked a géped" Igen, ez érdekelne engem is... A 850 W-os Chieftec táp kész vicc...
Ez már csak a gizdulás kategória, nézzük csak meg a gép többi részét is...
Bár az is igaz, hogy ha valakinek sok pénze van, szíve joga villogni vele."köztudott, hogy Vistán nem megy úgy a tuning mint xp-n"
Hát én ezt eddig nem tudtam...
Kíváncsi lennék, mire alapozod ezt a kijelentést. 
-
Gabis
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
úgy tudom köztudott, hogy Vistán nem megy úgy a tuning mint xp-n
(energitakarékosságot maxra vetted ?)
te szent szar mennyibe volt neked a géped -
Beowulf_78
addikt
Tapasztaltatok már olyat hogy Xp alatt 24/7 full stabil, letesztelt gép Vista Sp1 alatt hibázik u.a. a beállításokkal? Az az ramok 1133mhz (472fsb) XP alatt ok, Vista kék halálozik, és a win-es memtest is hibákat dob. 465fsb-n 1100mhz-en viszont jó.
Ilyet még nem láttam bevallom őszintén...

-
Gabis
őstag
belelépni: intézőben, TC-ben
gondolom a boot cd-n rajta vannak a visszaállítási és egyébb funkciói az acronisnak, na ugyenezt meglehet pendrive-on is csinálni
Acronis True Image -
lúzer
veterán
válasz
Beowulf_78
üzenetére
nem nekem szól, de ha érdekel, előnyök, boot cd, stb. nem win alól:
acronis:
szép grafikus felület
jó sata kezelés
jó hálózati kezelés - másik gépre lehet mentenighost:
flopyról is megy
usb kulcsról is tök egyszerűen (subnotinál rulez)
utólag nézegethető a gho file, lehet is másolni belőle -
Beowulf_78
addikt
Hogy hogy miért faggatlak?
Szimplán egy kérdés volt MIBEN JOBB az általad említett program mint a ghost. Sztem jól értelmezhető volt a kérdés. A válasz annyi lett volna hogy ebben meg ebben meg ebben a dologban..
Gondoltam ha favorizálod, akkor el is tudod mondani miben tud többet mint az általad nem kultivált ghost. 
-
Gabis
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
ha neked ennyire bejön akkor használd egészséggel, engem nem kell meggyőzni csak akkor miért faggatsz ha ennyire bevált neked a ghost
-
Beowulf_78
addikt
Ez mind szép és jó....de valami konkrétum?
7-8 éve használok ghost-ot, előtte meg Drive Image-t használtam.
Van DOS -os ghost boot cd-m, XP alól win-ből is vissza lehet tenni, szóval nem is értem e miért nem jó. Az hogy nem tudta visszaállítani a mentést szted a Ghost hibája?
Mert sztem nem.Nekem még sosem volt ilyen gondom hogy nem tette vissza a mentést. -
Gabis
őstag
válasz
Beowulf_78
üzenetére
előszőr is mert azt használom
több jót hallottam róla mint a ghost-ról ill. öcsém használta de nem tudta saját kiterjesztését visszaállítani
olvasgass kicsit utánna és döntsd el magad de Acronis jó cuccokat készít -
Dashes
őstag
Valakinek fagyás? Játékoknál 5perc után megadja magát., fagyás után bootnál kék képernyő néha. ( Vírus írtás.. minden volt. ) Stabilitás szvsz nem, SP2-vel sosem volt gond(egyszer adtam 5percre 1,45V-t a procinak, szvsz az nem baj), esetleg a meleg miatt, itt már nem bírja stabilan (48-70).
-
Buko01
tag
Ez nem az a fórum ahol ilyesminek helye van.
[ Módosította: Pompi ]
-
Pompi
nagyúr
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Működik a topicon belüli keresés. Én ezt találtam vele a Style szóra keresve: tessék
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Beowulf_78
üzenetére
Ha így is volna, akkor a SyleXp hibája, nem az SP3-é! Nincs belőle frissebb ?
-
-
Beowulf_78
addikt
Létezhet hogy SP2-vel tökéletesen megy a Style XP nevű progi, viszont SP3-al meg nem?
Azt írja a Style XP miután alkalmazni akarsz egy témát, hogy a win nem megfelelő veziójú, és nem alkalmazza. 
-
lúzer
veterán
felraktam egy gépre
fura, de mintha pár indítás után gyorsabb lenneaz induló folyamatsáv mindenképp: 8 helyett 5
-
kraftxld
félisten
Valaki szívott az sp3 telepítés után a winupdate-vel? Nekem eddig 2x jött elő és csak AMD-s gépen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én feltelepítés helyett beintegráltam, majd firss wint tettem fel. Először kiszedtem az svcpacoks frissítéseket, mert ha azok vannak, akkor nem lehet integrálni, majd jött SP3, valamint IE7 és WMP11, valamint ezek frissítéseinek integrálása. Utánna bekerült egy sata csomag valamint realtek és via lan vezérlő driverek a driverpacksról szintén integrálva, és gyönyörűen megy minden.
Előzőleg HFSLIP-el integráltam az összes SP3 elötti frissítést, meg IE7 és WMP11-et, szintén tökéletes volt minden. -
Gabis
őstag
Hello
Lenne egy olyan kérdésem, hogy akinek fent van az sp3 tapasztalt olyan jelenséget, hogy néha csak másodszori kattintásra teszi pl. az ablakot a tálcára
eddig nem volt soha ilyen gondom de olyan mintha néha akadna a gép. szal katt a minimalizáló ikonra semmi újra ráviszem akkor már elszíneződik és működik is
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Ahogy visszaolvastam a kommentárokat, meg kell állapítanom elég kétes véleményeim alakultak ki arról, hogy felrakjam-e vagy ne. Ugyanannyi pozitívum került elő a topicból, mint amennyi negatívum, úgyhogy ezen még elmorfondírozok. Pár nap vagy 1-2 hét és talán sikerül eldöntenem, hogy rászánjam-e magam a telepítésére vagy bírjam ki azt az 1-2 évet míg eléggé kijavítják a kissebb nagyobb hibákat. -
Blero2
tag
Nekem IE7 nem volt fennt, mivel már évek óta firefoxot használok. Sp3-ból az informatikusoknak szánt verziót tettem fel, nem az auto update-st (az ki is van kapcsolva).
Lassulást nem tapasztalatam SP3-mal, de 2x újraindult mióta fennt van, előtte nem volt ilyen.
IE6 egyszerűen működésképtelen (csak kipróbáltam, mert mindenki eIE-re panaszkodik), hibaüzenettel mindig kilép.
De erre szerencsére már jó ideje létezik megoldás: Mozilla Firefox
Ajánlom minden "IE rajongónak". -
klaczi
aktív tag
Úgy gondolom, hogy a Prohardvernek elég népes tábora van. Ebben a táborban valszeg nincs két egyforma gép. Akinek nem jön be az SP3 az -reméljük így van- írni fog róla. Akinek bejön és ennek kéne lennie a többségnek az használja kommentár nélkül. Ha tényleg rossz valami ezt is javítják. Nekem két gépen gond nélkül bejött. Azt viszont észrevettem, hogy jobb ha az IE6 van a gépen frissítéskor. Telepítés után az autó frissítés elsőként telepíti az IE7et. A NET keretrendszert beletehették volna.
-
mob_zzz
aktív tag
Nekem SP3 előtt is fenn volt az Internet Explorer 7, de sem előtte sem frissítés után nem volt semmi probléma a rendszeremmel. Hibátlanul fut minden, fagyások nincsenek, processzorhasználat normális.
(Mondjuk nem használom az IE-t, csak amikor a Messengerből nyitom meg a Hotmailt, mert akkor automatikusan azt indítja el. -Tényleg: nem tudja valaki, hogyan lehet ezt átállítani? Mert amúgy az alapértelmezett böngészőm a Firefox.) -
jeni
félisten
-
mycso
veterán
SP3 előtt IE7 fent volt a gépeden????
Illetve többiektől is kérdem akinek belassult, szarxik és akinek fut tökéletesen az sp3-as win egyaránt, hogy volt-e ie7 telepítve az sp3 telepítése előtt???
Csak azért kérdem, mert nekem nagyon gyanús, hogy az kavar be....amióta firefoxot használok, nem volt semmiféle fagyás, lassulás, stb. ...
-
hossszú
őstag
Valami nekem nem jol sikerult, felraktam az SP3-at egy P3-as gepre es olyan jot tett vele, hogy el sem indul vagyis a boot kepernyoig eljut a win es innen mindig ujraindul
Csokkentett modban sem indul, mit tudok tenni? -
Veatta
aktív tag
Nálam semmi változás.
Stabil volt előtte is utána is, auto frissítés is megy, kékhalált kb 3 éve nem láttam (ezt most le kéne kopogni valahol)Ennyi a tapasztalat.
Üdv:
Veatta -
jeni
félisten
Ha tudnám,hogy mitől lassult le a gép a XP SP3 felrakása után?

-
mob_zzz
aktív tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
Én nem vettem részre semminemű változást.
A frissítéseket pedig általában érdemes telepíteni, mert nem hobbiból teszik közzé őket a fejlesztők. -
Barett 50cal
senior tag
Császtok
Ahogy nézegettem a hsz-eket, nem láttam tul sok jó érvet az SP3ról
Sztetek érdemes telepiteni vagy télleg hanyagolni kéne????
Őszintén!??????!!
Köszike
-
jeni
félisten
Hello
Nálam már 2x egy-egy gépen nagyon belassult.
A procci 100% terhelésen ment mindkét gépen!!!!!!4Ez nem lehet véletlen egybe esés!!!Amire tettem az az apámé és a barátnömé,mindkét gépen a XP Pro SP/2 volt rajta,amely hibátlanul mentek..Az enyémre nem merem feltennni ezek után!!!!!Ebből kifolyólag a progarmok kezelése és törlése isszonyat sokáig tartott.Olykor fél órákat is.egy egy művelet.A net szintén csiga lassúsággal ment.Kizárólag csökkentett üzemmódban volt hajlandó normálisan menni a gép!!!Az automatikus frissítéseket levettem a gépről.inkább csak figyelmeztessen ha van valami frissítési lehetőség. -
lúzer
veterán
felraktam
minden ugyanolyan eddig
tehát ok. -
Kloss
őstag
Ezzel abszolút egyet tudok érteni. Jó pár gépet raktam már össze, de mindig kikapcsolom az automatikus frissítéseket.
Kb 2 hete raktam újra az oprendszert egy gépen, a tulaj bekapcsolta a frissítéseket, aztán mindenféle fura dolgokat művelt a gépe.
Egyáltalán nem érzem az SP3 hiányát, IE7 nem hiányzik, a megjelenés óta Firefox-ot használok. (érdekes, azóta nem kaptam vírust
)(a vitát még nem olvastam el, nem is kívánok beleszólni, ez csak a véleményem/tapasztalatom)
-
Dot
őstag
Nekem 1 furcsa tapasztalatom van: a C2D E8200-as cpumat 1 magosként kezeli
Szóval ha elindítok 1 játékot akkor a cpu kihasználtság 50-55% /régebben 100% volt/
Prime95-tel nézegettem ott is csak a 2. mag pörög 100%-onaz 1. magra ezt írja ki:[May 20 11:57] Work thread starting
[May 20 11:57] Beginning a continuous self-test to check your computer.
[May 20 11:57] Please read stress.txt. Choose Test/Stop to end this test.
[May 20 11:57] Test 1, 4000 Lucas-Lehmer iterations of M19922945 using FFT length 1024K.
[May 20 11:57] FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4
[May 20 11:57] Hardware failure detected, consult stress.txt file.
[May 20 11:57] Torture Test ran 0 minutes - 1 errors, 0 warnings.
[May 20 11:57] Work thread stopped.Lehet, hogy nem a SP3 hibája de most tűnt fel miután felraktam.
Esetleg valami megoldás, más tapasztalat? -
laszabo
csendes tag
Tapasztalat?
Az van.
XP SP2-vel hibátlanul működött.
Én barom, fogtam az sp3-at és felraktam. Másnap, úgy a 3. újraindítás után elment a net. Illetve Skype működött, böngészők nem. DNS-t nem talált. 3 nap múlva már a Skype sem működött.
SP3 uninstall, minden megy mint régen.
Nem találtam magyarázatot a jelenségre. -
Chaser
legenda
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A frissítéseket anno töltögettem sp2 után, eredmény: instabil rendszerek. Megmagyarázhatatlan kékhalálok,restartok. Persze a boltban a főszervizes azt mondta, hogy de xar rendszerem van, ha nem frissítem a wint /biztos igaza volt, mert nála a codegen "táp" csúcskategória, már 3 éve az van a gépében, és az AMD c&q csak a ventit szabályozza, fesz-t nem
, meg az AMD rendszerek alapból xarok, az abit lapokról nem is szólva/. Sokáig nem is jöttem rá mi lehet a gond, aztán gondoltam 1et és új rendszer kikapcsoltam a frissítéseket, ez már vagy 2 éve volt, azóta nincs semmi bajom a win-nel, mondhatnám nekem az sp2 xp maximálisan megfelel a win szériából. Az még hozzátartozik, hogy sok gépem volt, mind intel, mind AMD fronton, az sp2 nem hülyéskedett 1ik gépnél sem. Aki úgy érzi javít valamit a gépén az sp3, vagy a frissítések, az használja, nekem nem váltak be. Vistat 1előre hanyagolom, 1edül csak a 4G+ feletti ramkezelésnek örülnék, dx10 nem hat meg, lehet kipróbálom a 64 bites xp-t, ha 1x rászánom magam, bár így p2-s gépről ez elég nehézkes lenne most
Re_peace
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Személyes tapasztalatom:
integráltam telepítőbe, minden okésBoot gyorsabb, progik betöltődése hamarabb befejeződik, ezt több install után mondom, és még töredezettségmentesítve sem volt a rendszervinyó, mint SP3-at megelőzően.
Semmi problémát nem tapasztaltam, minden ugyanolyan jól megy. Talán még belemagyarázással a proik kicsit gyorsabban töltődnek be...
Szal nem lett rossz (bugokat most hagyjuk) az SP3, csak ennyi idő után lehetett volna még benne pár cucc. Mondjuk új driverek, alapból IE7WMP11 meg ezek frissítései. (nem mintha utóbbi 2-t használnám bármire is...)
-
Sk8erPeter
nagyúr
Lehet, hogy már nagyon érzékeny vagyok az SP3-témára...
Bocs, ha nekedestem, de már annyira uncsi, hogy elárasztják a topikokat a "fujj, de szar ez az SP3" jellegű hozzászólások, és már egy kicsit kezdem unni, ezért reagáltam túl a választ a megnyilvánulásodra, mint pl. "semmilyen frissítés nincs letöltve sp2 mellé és nem is lesz", "többet nem rakom fel", stb. Furcsának találom az elgondolást, hogy az SP2 utáni (de még nem SP3) frissítéseket sem rakod fel, amikor csak az SP3 tette tönkre a ventiszabályzót (tehát az SP3 előttieket én ajánlanám, de ez csak egyéni vélemény). Szóval vita lezárva, így visszaolvasva tényleg túlzásba estem, valószínűleg a sok háborgó vélemény elolvasása után.
Peace! 
-
Chaser
legenda
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Na még1x...én nem vitáztam veled semmiben...még1x megkérnélek hogy említsd már meg, hol említettem problémát az sp3-mal- az asztaltémák eltűnése és a ventiszabályzás megszűnésén kívül, amik másnál is előjöttek-, mert én nem emléxem rá, azt mondtam semmivel nem jobb, mint az sp2, nekem legalábbis nem.
Tudok én vitatkozni kultúráltan, csak ahhoz olyan partner kell, akinek nincsenek értelmezési problémái
Jah meg még 1 fontos dolog..legyen vitatéma..itt nem volt, de mint látom téged ez nem zavar. -
Sk8erPeter
nagyúr
Inkább nem minősíteném a nevetséges válaszodat, mert ezek szerint nem vagy rá érdemes...
Képes vagy személyeskedni, ahelyett, hogy legalább kicsit megerőltetted volna magad, hogy kibírd beszólogatás nélkül, saját magadat tetted viccessé, de hagyjuk.
Annyira bírom, amikor valaki a saját hibáiért másokat okol (pl. a Microsoftot...)
Szerintem itt hagyjuk abba, mert ennek semmi értelme, már bebizonyítottad. Vitatkozni lehet kulturáltan is - de nem vagy képes rá. -
Chaser
legenda
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Apám te beteg vagy
Már bocs..nincsenek semmiféle problémáim / hol állítottam ilyet?, írd már le légy oly kedves/ mint írtam kipróbáltam, semminemű javulást nem hozott, ellenben a ventiszabályzás nem működik, és eltűntek asztaltémák. gondolom azt is 1értelműen megfogalmaztam, hogy tudom, hogy az x-edik sp sem tudja majd a dx10-et, 3.5 gigánál több ramot se tud kezelni. Semminemű megváltást nem vártam az sp3-től, mondjuk ilyen huncutságokat se, amiket csinált. Viszont anno sp1 vs sp2-nél voltak változások, az sp2 ezexerint túl jól sikerült, az sp3 -számomra legalábbis- nem hozott semmi olyat, amiért használatra érdemesnek tartanám, és ezért nem fogom használni. PONT. -
Sk8erPeter
nagyúr
Ki mondta, hogy az SP3 forradalmi változásokat fog hozni?? Ezek szerint elég sokan vártak megváltást az SP3-tól, de nem tudom, miért. Senki sem állította, hogy bármiféle hihetetlen mértékű javulást kell várni az SP3 hatására.
A DX10-et XP alatt meg felejtsük már el... Így van, XP alatt már soha nem lesz DX10!! Persze lehet találni buhera DX10-es csomagokat, de ezeket inkább hagyjuk...
Ha valaki még mindig nem érti, miért is nem lesz DX10 XP alatt, akkor olvassa el moonman cikkét a Winportal-on: A Windows XP/DirectX 10 mítosz nyomában. Ebből mindent megtud, ami lényeges.
Igen, a 4 GB-os RAM-mizéria sem fog megoldódni... Lásd A Windows XP 32 bit memóriakezelése, ollie cikke.Ha neked nem kell az SP3, ne használd, ilyen egyszerű. De ne állítsd, hogy feltétlenül az SP3 a hibás a problémáidért.
-
Chaser
legenda
válasz
dvdbackuper
üzenetére
Az xp nem tudom mikori, sp2-vel semmi gond nincs vele, ameddig működik arra amire használom nem fogom buzerálni. Az sp3-tól jobb lett valami nálam? Nem lett jobb.
#102 Sk8erPeter : Már 1x felraktam, neked is csak azt mondhatom amit fentebb írtam, jobb nem lett semmi. Az auto frissítés nálam alapból ki van kapcsolva, minden pörög rendesen, nincsenek fagyások, kékhalált is csak akkor látok ha egy tuning nem jól sült el. DX10 nem lesz az sp32355454-ban sem, a ramot se tudja kezelni 3.5GB felett, 1x kipróbáltam, elég volt
Aki akarja használja, én nem fogom. -
Sk8erPeter
nagyúr
Ha ennyire ragaszkodsz ahhoz, hogy márpedig te nem rakod fel az SP3-at, az SP2 utáni biztonsági frissítések és javítások akkor sem ártanának, és hogy elkerüld a Windows Update-et, ott van még alternatívaként az AfterFixProject gyűjteménye az SP2 utáni frissítésekről.
Ettől nem kell annyira félni, mert teljesen legális csomag, és a tartalma is az...
Kis plusz, hogy az IE7-et és a WMP 11-et is tartalmazza.Ja, és a telepítés teljes mértékben automatizált. Tehát felügyelet és többszöri manuális újraindítgatások nélkül is felmegy.
-
Coolmat
őstag
Nem túl nagy az esély rá, de majd lefuttatok egy full scant ha lesz időm rá. Direkt megnéztem egy másik XP prof sp2 gépen a feladatkezelőben, és ott is van services.exe (igaz ott 1800 K méretben fut, az én gépemen meg 4000 K), a gép netre sincs kötve, office 2003-on és egy AVG free editionon kívűl szinte semmi nincs rajta.
Mondjuk amilyen tapasztalatokat olvasok itt a topikban lehet nem is érdemes törnöm magam
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Citizen
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én sem haragudtam rád egy percig sem, csak kiröhöglek, hogy még 30 évesen is csak ennyire vagy képes. 
Amúgy vehetted volna a fáradságot arra, hogy észrevedd, hogy először

Ez már csak a gizdulás kategória, nézzük csak meg a gép többi részét is...

(Tisztelet a kivételnek.)