Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Aktív témák
-
_Pete
csendes tag
Megvan a file, bemasoltam ahova kell, elvileg reboot utan mukodnie kene?
-
_Pete
csendes tag
Nincs,azt honnan szerezzek?
-
Lord Mixxx
tag
Kerdes: fent van a winaspi.dll ? Belso iroknak kell w2k alat. Nekem usb-s van notebook-hoz es w2k fut sose volt meg gond irassal... (igaz usb szoval kicsit mas a tema)
-
_Pete
csendes tag
Szoval felraktam win2k, es a szokasos nero-t, a 16x TEac iromhoz.Csak az a gond,hogy nem tudok irni, az 5.5.7.2-es azt mondja,hogy jogot kell adnom az irashoz, a regebbi verziok pedig minden cs-re azt irjak,hogy nem irhato stb (rw-s cd formazas utan sem irhato),meg hogy nem ures.Adminisztratorkent vagyok bent, es igy sem enged cd-t irni, nincs valakinek valami otlete?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest