Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
ronaldo
őstag
asszem 950mah-s. még az eredeti akksi. én a harmadik tulaj vagyok, szóval nem tudom pontosan mikori, de ha jól emlékszem februárban lesz két éves. az akksija wifi netezéssel úgy erős két órát bír. viszont egy kis nyavajája van. ami elég vicces. ugyanis ami új(nem eredeti) windows van rajt, úgy ''meríti'' (vagyis jelzi ki) az akksi merülését hogy 25%-ig nagyon könnyen lecsúszik, és utána a 25% merül le nagyon lassan. a bekapcsolt wifi meg 25%-nál kezd el sírni, hogy alacsony akkufeszültség. és ha kikapcsolod 25% alatt akkor utána az akksira hivatkozva nem engedi bekapcsolni. erre valószínű megoldás az új rendszer, de én ezzel már nem bohóckodtam. szóval ez sem a pda hibája. Bill Gates

Aktív témák
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest