- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
escape
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #103 üzenetére
Én látatlanban egy Makers Markot javasolnék, bár nem szeretem a Bourbont különösebben. Olcsóbb egy fokkal mint a megadott keret, de erről hallottam jókat.
-
escape
aktív tag
válasz
flatline#2 #83 üzenetére
Szia.
Én sem értek hozzá annyira, de ha Arran, akkor a 14 éves (lila címkés) verziót nem érdemes kihagyni. Csak egy mintát kaptam belőle egyik rendeléshez, de tuti, hogy beszerzek egy nagy üveggel belőle.
A bushmills viszont még nekem is hátra van, de egy jobb fajta Jameson is jó lehet. Én úgy vettem észre, hogy 10 és 20 K között érdemes whiskyt venni, ami fölötte van az már flancolás (néhány kivétellel), szóval szerintem könnyedén bent leszel a 30K-ban. -
escape
aktív tag
Időközben nekem is bővült a készletem. A 10 éves Talisker mellé beszereztem egy hordó erősségű Nikka-t, valamint egy olcsóbb Pig's Nose-t.
A Taliskert bátran merem javasolni annak is, aki egyébként nincs oda annyira a whiskyért. Egyik ismerősöm kóstolta, és azóta ha összejövetel van nálunk, mindig lejmol belőle egy nyeletnyit
A Nikka erőssége az ereje, karcol rendesen, de egy pici vízzel felöntve sokkal gazdagabb ízvilágot tol az arcomba.Szerettem volna menni a Show-ra, de sajna annyi itthon a meló, hogy nem tudok elszakadni
A következő áldozat egy Glenmorangie lesz, valamikor...
-
escape
aktív tag
Sziasztok. Megrendeltem egy 10 éves Taliskert a whiskeynetről, kíváncsi vagyok az ízére. Ha megjött és volt alkalmam megkóstolni, megírom majd a tapasztalatokat.
-
escape
aktív tag
Régebben kifejezetten utáltam a whiskyt, de mostanában egyre többször azt választom ha lehet. Korábban JW Red-et kóstoltam, az csakis kólával ment le, nem szeretem. A Jameson az első, amit higitás nélkül is élvezek.
Tudtok valami hasonló ízvilágú italt picit drágábban? Érdemes házon belül szétnézni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest