Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
escape
aktív tag
Régebben kifejezetten utáltam a whiskyt, de mostanában egyre többször azt választom ha lehet. Korábban JW Red-et kóstoltam, az csakis kólával ment le, nem szeretem. A Jameson az első, amit higitás nélkül is élvezek.
Tudtok valami hasonló ízvilágú italt picit drágábban? Érdemes házon belül szétnézni?Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
escape
aktív tag
-
escape
aktív tag
Sziasztok. Megrendeltem egy 10 éves Taliskert a whiskeynetről, kíváncsi vagyok az ízére. Ha megjött és volt alkalmam megkóstolni, megírom majd a tapasztalatokat.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
escape
aktív tag
Időközben nekem is bővült a készletem. A 10 éves Talisker mellé beszereztem egy hordó erősségű Nikka-t, valamint egy olcsóbb Pig's Nose-t.
A Taliskert bátran merem javasolni annak is, aki egyébként nincs oda annyira a whiskyért. Egyik ismerősöm kóstolta, és azóta ha összejövetel van nálunk, mindig lejmol belőle egy nyeletnyit
A Nikka erőssége az ereje, karcol rendesen, de egy pici vízzel felöntve sokkal gazdagabb ízvilágot tol az arcomba.Szerettem volna menni a Show-ra, de sajna annyi itthon a meló, hogy nem tudok elszakadni
A következő áldozat egy Glenmorangie lesz, valamikor...
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
escape
aktív tag
válasz flatline#2 #83 üzenetére
Szia.
Én sem értek hozzá annyira, de ha Arran, akkor a 14 éves (lila címkés) verziót nem érdemes kihagyni. Csak egy mintát kaptam belőle egyik rendeléshez, de tuti, hogy beszerzek egy nagy üveggel belőle.
A bushmills viszont még nekem is hátra van, de egy jobb fajta Jameson is jó lehet. Én úgy vettem észre, hogy 10 és 20 K között érdemes whiskyt venni, ami fölötte van az már flancolás (néhány kivétellel), szóval szerintem könnyedén bent leszel a 30K-ban.Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
escape
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #103 üzenetére
Én látatlanban egy Makers Markot javasolnék, bár nem szeretem a Bourbont különösebben. Olcsóbb egy fokkal mint a megadott keret, de erről hallottam jókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest