Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Aktív témák
-
The_Tom
senior tag
filenevekben nincsen sem ekezet sem space (ki-nagy betut mingya nezem). eleresi utvonalak (mostmar) nincsnek, egy konyvtarba raktam mindent. az a baj, ha sima index.htm-et csinalok az megy, de ha mar egy komolyabbat rakok fel amiben frame-k is vannak akkor az nem megy. lehet hogy az a baj hogy a szolgaltato is frame-be rakna a hirdeteset es az kavar bele??
Kösz.
Üdv. -
The_Tom
senior tag
Hi!
Nekem is problemam van weblap keszitessel, azaz a feltoltesevel. Megcsinaltam egy kis oldalt, 16 kep thumbnail-lel, ennyi az egesz. Itthon helyi gepen kiprobalom, megy rendesen felrakom vhova es onnan mar nem megy, mert kiirja hogy, a keresett oldal nincs meg meg ilyenek szoval 404. Mi a fene baja van hogy feltoltes utan nem megy?? Probaltam mar Tobb helyet is eplanet, geocities es mind ezt csinalta. Aki tud kerem segitsen mert mar agybajt kapok, mit kefelek el??
Előre is kösz.
Üdv.
Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Milyen autót vegyek?
- Kedvenc zene a mai napra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi