Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atys01
csendes tag
Örök hála a segítségért , este otthon meg is nézem!
-
Atys01
csendes tag
Én gépeltem be Notepad2-vel az imák szöveget a forrásba. Se külső adatbázis, se semmi más file. A php csak azért van, hogy azzal írja ki a frissítés dátumát. Amúgy alap HTML minden, illetve a jobb panelba JavaScript írja ki a hiredtéseket egy külső fájlból.
Az hogy lehet hogy a szöveg UTF-8as? Azt honnan látod? A weblap tényleg iso-8859-2-es. Ha szöveg benne van a forrásban akkor az nem lesz iso-8859-2-es?Vagy most nem jót kérdeztem? -
Atys01
csendes tag
Hello!
Nagy az én problémám! Gondom akadt a szövegek kiírásával:
Adott egy [link] amin nem megfelelő a karakterkódolás. Ez azt jelenti, hogy IE-ben jó az ékezet, de Firefoxban nem. Már próbáltam mindenféle kódolást megadni (UTF-8, iso-8859-2) de nem segített. A jobb oszlopba a hirdetéseket egy kis javascript kód írja be. Most ISO-8859-2 a kódolás.
Az imák menüpont alatt látszik a legjobban amit mondtam. Eddig egy megoldást találtam:
pl.: ő helyett õ De ez egy kicsit macerás...
Mi lehet a gond? Tud valaki segíteni? -
Atys01
csendes tag
válasz M@tt|-|3W #473 üzenetére
Itt a link:
[link]
Szóval a jobb oldali oszlop tartalmának kellene viszonylag állandónak lennie, függetlenül attól, hogy a bal menüből mit választottunk. Lenne benne, kép, hivatkozás, amire ha kattintok, akkor a középső mezőben jelenne meg részletesebben a szöveg, kép, ...
Kösz a segítséget. -
Atys01
csendes tag
Hello!
Készítek egy honlapot ami három oszlopra van tagolva.
Bal oszlop a menü, középső oszlop a tartalom, jobb oszlopban pedig állandó (azért néha-néha változna a tartalma) dolgok lennének.
Mindhárom oszlop tartalmazna képet, szöveget és linkeket is.
A gondom az, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy a jobb oszlop mindig megmaradjon, de ne kelljen minden oldalra elkészítenem ugyanazt. Mert ha változtatni akarok valamit a jobb oldalon, akkor azt sok helyen kellene megtenni. Van rá mód, hogy valamilyen egy darab külső állományból húzzam be az adatok minden oldalon?
Nem szeretnék frameket használni, mert az borítaná az egész eddig elkészült munkámat. Az oldal CSS-el van megformázva.
Hú! Érthető voltam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest