Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Megint webkamera. Melyiket lenne érdemes választani:
Logitech C270
Microsoft LifeCam HD-3000 T3H-00012Árban egyformák viszont az MS autófókuszos. A kép mellett a mikrofon is nagyon fontos (hangerő / tisztaság) és persze a hosszútávú win maghajtó támogatás.
-
< CyberBob >
őstag
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Két kamerát néztem ki: Logitech HD Webcam C310, Logitech HD Webcam C525.
Az előbbi olcsóbb viszont nincs autó fókusz az utóbbinál van de több helyen írták hogy behallatszik a felvételbe és a képélessége sem az igazi mindig. Melyiket ajánlanátok (esetleg ezeken kívül) és mennyire fontos az autó fókusz? -
< CyberBob >
őstag
Tudnál linkelni videót?
A hangról azt olvastam itt korábban, hogy a Microsoft kameráknak jobb a hangminősége, de azt nem tudom hogy általánosságban vagy bizonyos típusoknak csak.
A márkák összehasonlításánál azt értettem, hogy a Logitech cuccokkal nem volt gondom eddig viszont Skype-hoz lenne használva ami a Microsoft-é így a saját eszközüknek hosszabb távon jobb-e a szoftveres támogatása?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Webkamerát szeretnék venni. Fontos lenne, hogy a beépített mikrofon elég érzékeny legyen kb. 1.5 méterről is tiszta zajmentes legyen és ne keljen kiabálni bele. Persze a kép is legyen jó 720p-ben és a 30 fps legyen meg stabilan akár kevesebb fénynél is. Két típust néztem ki, de ha tudtok más jobb típust is ne tartsátok magatokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest