Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dennis900
csendes tag
Sziasztok!
Mióta újraraktam a gépem, azóta nagyon homályos képet ad a cam. Xp winter editiont raktam fel, valószínűleg ezzel lesz a probléma, mert előtte az XP simán vitte. Van még egy camom, amivel kipróbáltam, és hát igen, azzal is homályos volt, pedig totál más driver. Ha valakinek van ötlete leírhatná, mert marhára nincs kedvem újrarakni megint.

Előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest