Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
Én is láttam olyan videót a youtuben ami nem nyerte el a tetszésemet, de mint mondtam ez a kamera nagyon éhes az erős fényre a szobában!
Néztem én is a fókuszt, háát ez is mikor milyen, néha lehetne jobb is!
A mozgásra jól reagál,
Az arckövetésre szintén,
Azt, hogy meg milyen sűrűn fogják fejleszteni azt nem tudom, sem azt, hogy milyen gyakran fognak friss drájvert kiadni azt sem, nem régen vettem ezt a c920-at... kb 1 hónapja vettem
De olyan profi szintet szerintem ne várjál ettől a kamerától, ha jobb kell, ott vannak azok a kamerák amik alapból jobbak: [link]
Szerintem jelenleg ami itthon kapható webkamera, most ez a legjobb, de ez az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Villanyszerelés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest