- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
Én is láttam olyan videót a youtuben ami nem nyerte el a tetszésemet, de mint mondtam ez a kamera nagyon éhes az erős fényre a szobában!
Néztem én is a fókuszt, háát ez is mikor milyen, néha lehetne jobb is!
A mozgásra jól reagál,
Az arckövetésre szintén,
Azt, hogy meg milyen sűrűn fogják fejleszteni azt nem tudom, sem azt, hogy milyen gyakran fognak friss drájvert kiadni azt sem, nem régen vettem ezt a c920-at... kb 1 hónapja vettem
De olyan profi szintet szerintem ne várjál ettől a kamerától, ha jobb kell, ott vannak azok a kamerák amik alapból jobbak: [link]
Szerintem jelenleg ami itthon kapható webkamera, most ez a legjobb, de ez az én véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest